Indesit Innex XWA 71051 W EU: masina de spalat cu elemente originale, la un pret scazut

Indesit Innex XWA 71051 W EUIndesit este una dintre principalele firme care produc masini de spalat si o buna parte dintre modelele lor se gasesc si la noi. In plus, daca nu ai prea multi bani si totusi ai nevoie de o masina noua (fie pentru ca precedenta a cedat, fie pentru ca a venit vremea sa mai schimbi electrocasnicele din casa), producatorul iti propune cateva modele la un pret foarte accesibil. Asta nu inseamna ca sunt masini de slaba calitate, ci doar ca sunt mai bine adaptate pentru nevoile unei piete asa cum este cea din Romania.

Indesit Innex XWA 71051 W EU chiar vine cu vreo cateva caracteristici pe care nu le intalnesti la toate masinile de spalat. Nu este una senzationala din toate punctele de vedere, avand si caracteristici care dovedesc motivul pentru care pretul este totusi unul mic. Una dintre acestea este designul. Fara a spune ca este o masina de spalat inestetica, cea de fata nu se distanteaza prin nimic fata de multe altele. Personalitatea vine insa mai mult din interior, ceea ce totusi este bine.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Indesit Innex XWA 71051 W EU – calitati pe care nu le intalnesti la alte branduri

Trebuie spus si ca masina de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W EU are o capacitate de 7 kg, trecand astfel un pic de medie. Asadar, este numai buna si pentru o familie un pic mai mare. Nu sta rau nici ca numar de programe, avand 16. Si daca o parte sunt cele normale (spalare manuala, clatire intensiva, prespalare, plus toate setarile pentru materiale, haine sensibile, sintetice, colorate, usor de calcat sau chiar perdele), unele dintre acestea sunt ceva mai originale si nu prea le intalnesti la masini de la alte branduri. Unul dintre aceste programe este cel care permite eliminarea mirosurilor (totusi, vei avea in continuare nevoie de balsam). Apoi, exista si un tip de program scurt sau, mai bine spus, o variatiune la acesta. Masina vine cu un sistem de avansare rapida. Asta inseamna ca, daca te grabesti, apesi un buton si aceasta incepe sa spele si sa clateasca mai repede, pentru a termina in doar 20 de minute. Din pacate, centrifugarea este de doar 1000 rpm, deci va trebui sa usuci hainele ca si pana acum.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Un alt aspect despre care trebuie sa vorbim la Indesit Innex XWA 71051 W EU este clasa de eficienta energetica. Modelul face parte din clasa A+, una decenta, si ajunge sa consume 1.1 KW pe ora. Despre prea multa apa consumata nici nu se pune problema, iar facturile de energie nu vor fi incarcate nici ele prea mult. In final, nu pot spune ca masina este foarte silentioasa, dar nici prea mult zgomot nu face.

In concluzie, Indesit Innex XWA 71051 W EU este un model de masina de spalat rufe decent, nu extrem de spectaculos, dar are niste elemente care il scot in evidenta. Cred ca pentru multi romani ar fi o alegere extrem de potrivita, mai ales cum si capacitatea de spalare este una mare (7 kg).  Apoi, nici nu consuma prea mult si este si ieftina, deci afacerea ar fi una foarte buna. Asadar, chiar daca nu este perfecta, este recomandata datorita avantajelor pe care le aduce.

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W EU, 7 Kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A+. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere!

9.6 Total Score
O masina de spalat si utila si ieftina

Indesit Innex XWA 71051 W EU este unul dintre modelele cele mai bine vandute in acest moment. O masina de spalat rufe extrem de atent construita, destul de silentioasa si cu un pret extrem de bun.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.8