Beko WKY71033PTLYB3: Prietenoasa din mai multe perspective

Beko WKY71033PTLYB3Am ales azi sa-ti prezentam un model foarte interesant de masina de spalat rufe slim – Beko WKY71033PTLYB3. Fiecare electrocasnic pe care il utilizati ar trebui sa fie in primul rand unul care sa va ajute, care sa va faca viata mai usoara iar asta din mai multe puncte de vedere, ceea ce il poate face sa devina unul dintre prietenii vostri. Pentru situatia in care ceea ce aveti nevoie este un prieten care sa va scape de rufele murdare atunci cu siguranta o masina de spalat poate fi exact ceea ce va trebuie, dar alegerea uneia potrivite poate fi o provocare. Exista posibilitatea de a da peste unele modele care ofera unele caracteristici avantajoase dar in acelasi timp sa fie usor nefavorabila din perspectiva gabaritului, si totusi exista si posibilitatea de a da peste modele precum Beko WKY71033PTLYB3.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un astfel de model este prietenos in primul rand datorita gabaritului pe care il are si care ii permite sa fie instalata fara nici un fel de probleme chiar si intr-o garsoniera de dimensiune mai redusa. Faptul ca este un model slim nu se vede doar din partea de denumire ci este un element care se bazeaza pe dimensiunea pe care Beko WKY71033PTLYB3 o are si care este elementul ce poate fi motivul principal pentru alegerea sa. Veti avea asadar o masina de spalat cu incarcare frontala cu o inaltime de 84 cm, cu o latime de 60 cm si ceea ce o face slim este adancimea de 45 cm. Pentru partea de pozitionare va fi nevoie sa aveti in vedere deschidere hubloului acestui model a carui dimensiune este de 34 cm, dar mai ales a carui deschidere se poate face pana la un unghi de 170 grade pentru o operare usoara.

Masina de spalat Beko WKY71033PTLYB3 ne aduce prietenia cu rufele

Pentru spalarea efectiva sau pentru utilizarea efectiva a acestui model veti avea in primul rand capacitatea de incarcare, si care, desi Beko WKY71033PTLYB3 este un model de masina de spalat slim, este de pana la 7 kg. Acest lucru se datoreaza elementelor precum este tamburul si cuva cu care este prevazuta masina de spalat, elemente ce sunt realizate de asa maniera incat asigura si o atentie sporita tesaturilor. Pentru spalare, ceea ce veti putea selecta este unul dintre cele 15 program pe care le ofera, si intre care cu siguranta se afla si cele clasice precum programul pentru bumbac, pentru lana sau poate pentru unele sintetice.

Vezi mai multe imagini si pret

Ceea ce o poate diferentia de alte modele este posibilitatea de a apela la un program de spalare a articolelor sport, existenta unui program de spalare express super rapid sau poate cel Dark Care, insa cu siguranta si eficienta energetica specifica A+++. Tot ca si diferentiere a modelului Beko WKY71033PTLYB3 fata de alte masini de spalat rufe avem programul pentru cei care au de spalat hainutele copiilor, si este vorba despre programul de spalare Baby Protect, iar daca vreti sa fiti sigur ca tot detergentul sau balsamul este indepartat din tesaturi exista un program de extra-clatire. Toate elementele sugereaza pana acum ca este vorba despre un model foarte prietenos cu voi si cu familia voastra, iar daca mai punem si viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm este vorba si despre o uscare rapida a rufelor.

Modelul Beko WKY71033PTLYB3 este cu adevarat o mica bijuterie electrocasnica. Iti va fi de ajutor, dar ca sa poti alege in cunostinta de cauza ti-am pregatit mai jos o lista cu mai multe modele de masini de spalat aceesibile ca pret, dar bine dotate la partea tehnica.

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret!

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO
Deal

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+
Deal

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++
Deal

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb. Vezi akoom pretul cu reducere.

no comments 7 ani ago
9.7 Total Score
Beko WKY71033PTLYB3, masina de spalat slim perfecta

Ei bine, masina de spalat slim Beko WKY71033PTLYB3 este aproape perfecta, sa nu exageram. Pe noi insa ne-a entuziasmat la mai toate capitolele, dovada si review-ul publicat astazi. O masina de spalat in care poti avea incredere, dar si pe care o poti achizitiona la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.5
Design
9.8
Pret
9.7