LG 42LB5610 cu diagonala 106 cm, un televizor mare si performant

Ce caracteristici fac dintr-un televizor unul pe care cat mai multa lume sa si-l doreasca? Dimensiunile, dotarile, pretul, calitatea imaginii si a sunetului, conectivitatea, toate acestea conteaza si, daca ne uitam la un model precum LG 42LB5610 cu diagonala de 106 cm, o parte dintre acestea sunt indeplinite, in timp ce altele nu sunt prezente, lucru justificat insa si de banii ceruti de magazinele in care televizorul se gaseste. Asadar, daca va doriti un nou televizor, va puteti indrepta atentia si catre acesta, dar sa vedem mai bine cate sanse sunt sa fiti cu adevarat multumiti de el.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Unul dintre cele mai mari modele din categoria sa de pret

LG-42LB5610-rightAcest televizor are o diagonala de 106 cm, adica destul de mult pentru un model care se gaseste la pretul sau. Cu alte cuvinte, acesta se poate monta fara probleme si intr-o camera ceva mai mare, precum intr-un living, spre deosebire de cele de 80 cm care erau destinate in special dormitoarelor. Televizorul este insa si unul mai greu, cantarind peste 8 kilograme. Rezolutia este si ea una decenta, de 1920 x 1080 pixeli, exista si o intrare USB 2.0 si doua HDMI, insa au fost sacrificate si anumite aspecte pentru a se putea pastra pretul.

Mai exact, acesta nu este un televizor Smart, adica nu se poate naviga pe internet prin intermediul sau. Cu toate acestea, este unul Full HD, ceea ce inseamna ca imaginea este una de cea mai inalta calitate.

O imagine clara, in orice situatie

LG ramane insa unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, si acest lucru se observa chiar si atunci cand acestia livreaza un model ceva mai ieftin. Chiar daca televizorul LG 42LB5610 nu este Smart, imaginea ramane una de calitate. Cu setarile realizate asa cum trebuie, culorile par foarte naturale, iar claritatea se pastreaza la cele mai inalte standarde, indiferent de unghiul din care este privit ecranul.

Multumita functiei Triple XD Engine, imaginea cu toate aspectele ei capata proprietati superioare, asemanatoare cu cele de la televizoarele LG mult mai scumpe. Acest model este potrivit atat pentru televiziune, cat si pentru evenimente sportive (avand o redare a imaginilor in miscare aproape perfecta), filme (de pe DVD Player, dar si de stick, datorita portului USB) si jocuri.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

In plus, LG 42LB5610 mai vine cu un ajutor, adresat in special celor care sunt mai ocupati. Acestia isi pot inregistra programele preferate, utilizand un sistem numit Time Machine, si le pot privi oricand isi doresc.

Cu alte cuvinte, chiar daca nu vorbim despre cel mai avansat model de televizor de la LG, 42LB5610 este suficient de mare pentru a face fata cu succes chiar si unor incaperi de dimensiuni medii spre mari, iar in ceea ce priveste calitatea imaginii full HD, cu greu se poate comenta ceva. In plus, raportul calitate pret este unul decent, modelul ramanand totusi unul pe care o buna parte dintre romani si l-ar putea permite. Numele este un alt avantaj, LG fiind cunoscuti pentru inovatiile lor in ceea ce priveste electronicele, asa ca acest model pare sa aiba o serie de atuuri care sa il transforme in alegerea castigatoare.

9.2 Total Score
Diagonala mare, televizor bun

LG 42LB5610 este televizorul pe care-l recomandam tuturor celor care nu simt nevoia unui "smart" pe care sa-l butoneze frecvent. Are o diagonala de 106 cm, perfecta pentru orice living, este un televizor "cuminte", cu un design deosebit, facut special pentru cei care vor cu adevarat sa se uite la televizor.

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.4