Lenovo IdeaPad Z50-70: laptopul Lenovo cu design aparte

Laptopurile Lenovo au designul consacrat, care atrage milioane de clienti pe tot globul. Lenovo IdeaPad Z50-70 reprezinta o variatie foarte atractiva, ce poate chiar sa converteasca si utilizatorii care nu erau fani Lenovo.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Design atractiv ce integreaza o performanta premium

Daca in mod obisnuit laptopurile Lenovo sunt negre si au un aspect mai bulk, in cazul de fata lucrurile stau fix invers. Modelul are dimensiunile de 384 x 25 x 265 mm, fiind slim si ultra portabil. Liniile si colturile drepte specifice Lenovo sunt puse acum in evidenta de aspectul subtire. Carcasa este argintie, nuanta deschisa oferind un aer cu totul special. In ciuda faptului ca nu este alcatuita din metal, carcasa reuseste sa imite foarte bine acest lucru. Plasticul este unul de calitate si ofera o senzatie placuta la atingere. Aspectul general este unul foarte elegant, poate cel mai mult plusand profilul slim. In acelasi timp, sistemul de racire este foarte eficient, asa ca supraincalzirea este evitata destul de bine.

Laptop-Lenovo-IdeaPad-Z50-70-rightDesignul te pregateste pentru adevarata surpriza de la nivelul performantei. Modelul este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2 GHz, cu boost pana la 3.1 GHz. Activitatea acestuia este sustinuta de o memorie RAM de 8 GB si o placa video dedicata NVIDIA GeForce GT 840M. Placa video ofera efecte video spectaculoase si largeste spectrul de programe pe care le poti rula. Performanta este astfel una demna de un sistem desktop avansat, laptopul fiind potrivit pentru orice tip de utilizare, inclusiv gaming.

Capacitatea de stocare este impartita intre 1 TB pe HDD si 8 GB pe SSD, transferul de date desfasurandu-se astfel rapid, iar datele fiind in siguranta.

Intregul continut este redat pe un ecran Full HD de 15.6 inch, care va face experienta de joc sau de lucru cu adevarat spectaculoasa, imaginile fiind pline de viata si foarte clare.

Multimedia si autonomie dezvoltate

Partea de multimedia este la fel de atractiva. Difuzoarele integrate sunt stereo si au microfon integrat, iar tehnologia din spatele sunetului este Dolby Advanced Audio. Sunetul are astfel un volum bun, este lipsit de distorsiuni si foarte clar.

Pe partea multimedia se mai gaseste o camera web HD care face convorbirile pe Skype mult mai interactive datorita calitatii imaginilor, iar persoanele dragi iti vor parea mult mai aproape.

Modelul beneficiaza de DVD RW si cititor de carduri, oferindu-ti astfel optiuni pentru transferul de date.

Autonomia este una destul de buna, avand la baza o baterie Li Ion cu 4 celule, ceea ce inseamna ca vei putea sa folosesti laptopul timp de 3-4 ore fara a fi nevoie sa il incarci datorita faptului ca energia este minimalizata.

Vezi aici pretul cu reducere

Laptop-Lenovo-IdeaPad-Z50-70-left

Concluzie

Laptopul Lenovo IdeaPad Z50-70 este unul foarte atractiv, aducand numeroase argumente pentru cumparare pe toate nivelele. Acesta are un design portabil de calitate care imita foarte bine aspectul premium. Calitatea premium e de necontenstat, insa, la partea performantei.

Procesorul, memoria si placa video ofera un echilibru foarte bun care face laptopul potrivit pentru orice fel de utilizare, rezultatul atractiv constand in productivitatea marita. Calitatea Lenovo isi spune, astfel, din nou cuvantul.

9.5 Total Score
Lenovo IdeaPad Z50-70 - un laptop cu performante uimitoare

Laptopul Lenovo IdeaPad Z50-70 il trecem usor la capitolul ”lucruri pe care ni le dorim”. Arata foarte bine, dar mai important decat atat este faptul ca tehnic se prezinta impecabil. Pretul este si el unul rezonabil, asa ca cine vrea un laptop performant la un pret decent il poate alege fara sa stea prea mult pe ganduri.

Tehnologie
9.4
Design
9.7
Pret
9.3