Toshiba Satellite S50-B-15T – construit pentru portabilitate

Daca laptopul cel vechi ti sa stricat sau pur si simplu nu mai face fata cerintelor programelor pe care le folosesti sau jocurilor pe care le joci, inseamna ca ai nevoie neaparat de un nou prieten in viata ta. Toshiba iti face cunostinta cu Satellite S50-B-15T un laptop care iti garanteaza ca te vei putea bucura de orice activitate vei dori sa desfasori.

Vezi aici pretul oferit de evoMAG

Eleganta si portabilitate

Laptop-Toshiba-Satellite-S50-B-15T-linkCu un design elegant acesta este in pas cu tendintele atat in ceea ce priveste aspectul cat si tehnologia. Grosimea de 19.9 mm si greutatea de 2.08 kilograme il face sa fie foarte usor si sa il poti lua oriunde cu tine pliindu-se foarte bine unei vieti active. Capacul dar si carcasa cu finisaje metalice beneficiaza de amprenta elementelor de design Toshiba si fac device-ul sa se integreze foarte bine atat acasa cat si la birou. Lucrul cu ajutorul tastaturii ergonomice este foarte usor, beneficiind si de o tastatura numerica.

Displayul LCD LED de 15.6 inch cu o caracteristica TruBrite, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli in format HD iti garanteaza o calitate foarte buna a imaginii precum si posibilitatea de a vedea cele mai mici detalii. Privind dinspre exterior mai putem vedea porturile acestui laptop, un port HDMI, o iesire audio, un RJ-45, un port USB 2.0 si doua porturi USB 3.0. Pentru un control mai bun al functionarii acestui laptop mai avem si un clickpad de mari dimensiuni.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Caracteristici avansate la un pret imbatabil

Laptop-Toshiba-Satellite-S50-B-15T-leftProcesorul cu care acest laptop este inzestrat este un Intel Core i5 model 4200H cu 2 nuclee si o frecventa standard de 2800 MHz. Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0 iti garanteaza o accelerare a procesorului, in momentul in care acesta ruleaza mai lent, pana la o frecventa de 3400 MHz. Satellite S50-B iti garanteaza o performanta foarte buna si in momentul rularii mai multor aplicatii sau unor jocuri mai noi si datorita prezentei placii video integrata Intel HD Graphics 4600.

Trebuie sa stii ca acest laptop are o capacitate de stocare de 1TB in care poti depozita atat pozele tale din vacante, jocurile, dar si filmele sau serialele preferate. Legat de viteza de rulare aplicatiilor, trebuie mentionat ca Toshiba Satellite S50-B-15T beneficiaza de o memorie DDR 3 de 4GB avand posibilitatea de a extinde aceasta memorie pana la 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi disponibile. Un alt avantaj major este eliminarea cablurilor datorita tehnologiei Wi-Fi integrate. Astfel, poti face transfer de date foarte usor intre laptopul si smartphone-ul tau. Laptopul mai este dotat cu un Bluetooth 4.0 si un cititor de carduri tip SD, miniSD, microSD, SDHC, SDXC, MMC.

Daca iti place brandul Toshiba, vezi aici mai multe laptop-uri pe care ti le poti permite.

Caracteristicile prezentate recomanda acest produs pentru o utilizare diversificata indiferent daca il folosesti pentru servici sau pentru uzul tau personal. Culoarea argintie, dimensiunea si greutatea redusa, posibilitatea de utilizare pana la 6 ore si jumatate nu fac decat sa confirme faptul ca avem un produs modern si de o calitate ireprosabila oferit de cei de la Toshiba. Daca nu au fost de ajuns cele enumerate trebuie sa mai sti ca are un pret accesibil care contribuie la garantarea faptului ca achizitia acestui model este o buna afacere.

9.2 Total Score
Independenta maxima cu un laptop ultraportabil

Toshiba Satellite S50-B-15T se defineste ca un laptop extrem de portabil, dar si foarte fiabil. Procesorul Intel Core i5 il face o adevarata fiara si asigura un maxim de productivitate.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
8.9