Laptop Toshiba Satellite CL10-B-103 – Sincronizarea cu lumea

Orice ar spune multi, în conditiile în care exista tablete si smartphone-uri, distractia mai poate fi mutata si pe alte dispozitive. Un laptop performant are insa o calitate primordiala: este un imbatabil partener de munca. Asadar, daca vrei sa te simti mai liber ca niciodata fara sa te indepartezi de meseria pe care o faci cu atata pasiune, indreapta-ti etentia spre brandul Toshiba si spre unul dintre laptopurile lor cele mai redutabile.

Pret excelent. Nu rata oferta de azi!

Toshiba Satellite CL10-B-103 – punct ochit, punct lovit

Laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 este fin si elegant ca o coala de hartie impaturita. Se deschide fara zgomot si nu-ti poti lua pricirea de la liniile lui elegante. Si in plus este Toshiba, adica un maestro al indeplinirrii sarcinilor cele mai complicate ca si cum ar fi nimica toata. Mai exact, cu acest laptop poti sa-ti faci treaba in conditii desavarsite. Ca este document, ca este articol, roman sau proiect, ca este agenda, comert online, mentinerea unei publicatii online sau munca fara oprire si fara granite a unuzi agent de vanzari, laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 iti ofera tot ce ai nevoie pentru a fi performant: acces gratuit la Microsoft Office Online, versiuni web-based ale Excel Word, PowerPoint, OneNote si Outlook la indemana, poti lucra, compatibilitate cu versiunile offline ale Office. Poti sa partajezi si sa editezi documente, fotografii si multe altele – totul prin intermediul unei conexiuni la internet, pe orice dispozitiv cu browser. Poti, de asemenea, sa partajezi o selectie din fisierele stocate in folderul tau OneDrive, prin simpla introducere a adresei de email a destinatarului. Usor de gestionat si de utilizat, ai la indemana toate facilitatile cloud. Punct ochit, punct lovit in orice domeniu, rapid si elaborat, de pe un dispozitiv de ultima generatie cu performante pe masura.

Laptop-Toshiba-Satellite-CL10-B-103-middle1 Laptop-Toshiba-Satellite-CL10-B-103-middle2

La inaltimea renumelui

Ai terminat lucrul si vrei sa asculti muzica sau sa vezi un videoclip si cel mic ti-a „arestat” tableta? Deschide laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 si posteaza „comanda”: film, muzica, joc, emisiune de divertisment, bancuri pe internet etc, etc. Daca vrei sa intri in legatura cu amicii, camera Web HD este exceptionala pentru chat online, pe parcursul intregii zile (asta daca ai terminat cu conferintele online pe ziua de azi…).. Fiecare detaliu se vede cu claritate pe ecranul HD luminos, iar sunetul clar este asigurat de difuzoarele stereo amplificate de DTS Sound audio enhancement. Din nou Toshiba s-a ridicat la inaltimea renumelui acestui brand, pentru ca foarte greu mai poti gasi atatea calitati intr-un singur dispozitiv „pumn de fier in manusa de catifea”, adica atata forta in atata delicatete. Si asta pentru ca toate calitatile detaliate mai sus se prezinta intr-o carcasa utramoderna, cu finisaj satin gold si linii rafinate, cu o tastatura fara rama si un touchpad mare.

Vezi aici toate detaliile tehnice

Toate aceste insusiri se datoreaza faptului ca laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 este dotat cu procesor puternic, cu Windows 8.1, fara niciun compromis la viteza, cu grafica fluida a placii video integrate. Nu in ultimul rand, laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 este un dispozitiv extrem de flexibil si inteligent, foarte usor de conectat la alte dispozitive. Cu un set familiar de porturi de dimensiuni normale, poti partaja continutul dorit fara a fi nevoie de adaptoare speciale.

Laptop-Toshiba-Satellite-CL10-B-103-link-middle

9.6 Total Score
Un laptop perfect pentru cei cuminti

Daca esti in cautarea unui cadou pentru cineva drag, laptopul Toshiba Satellite CL10-B-103 poate fi solutia salvatoare, mai ales daca acel cineva nu este o persoana extrem de pretentioasa in materie de laptopuri. Laptopul este bun, pretul este excelent.

Design
9.6
Tehnologie
9.5
Pret
9.6