Laptop Lenovo G50-80 – La locul potrivit in momentul potrivit

Orice ar spune oricine, daca n-ai trecut prin era digitala cu un laptop in dotare se cheama ca nu ai gustat toate deliciile deplinei libertati a miscarii in lumea virtuala. Laptopul este acel dispozitiv unic care este o prelungire a mainii la treaba, a ochiului la imagine, a urechii la sunet si a intregii minti conectate cu toata lumea. Unul dintre dispozitivele care face toate acestea, este toate acestea si inca mult mai multe este Lenovo G50-80.

Nu rata promotiile la acest laptop de la eMAG

Tastatura de poveste

Laptop-Lenovo-IdeaPad-G50-80-rightAcesibil si performant, cu un raport calitate-pret care l-a facut unul dintre cele mai cautate laptopuri, Lenovo G50-80 se prezinta ca un campion. In special desenul lui parca il cheama pe utilizator sa-l testeze si, daca ar putea zambi, acest laptop ti-ar spune: doar atat vrei de la mine? Este aproape ca o persoana stapana pe sine si pe abilitatile proprii, imbiindu-te cu un ecran de senzatie, de 15,6 inch, widescreen, HD, cu iluminare LED de fundal si care furnizeaza cele mai bune imagini pe care ti le-ai fi putut dori.

Esti in parc, bate soarele si vrei sa „stai la taclale” cu colegii care nu au norocul sa fie liberi? Vei vedea fiecare nuanta din parul secretarei care s-a vopsit ieri. Are nevoie urgent conducerea de zece randuri despre o stire pe care tocmai a primit-o la redactie? Pune la lucru tastatura de poveste a laptopului Lenovo G50-80, AccuType, care este proiectata ergonomic, face tastarea atat de mult mai confortabila si actioneaza ca un corector, reducand la maximum erorile.

Laptop Lenovo G50-80 – rapid si eficient

Si, pentru ca esti un as al meseriei tale, adauga rapid in articol si o trecere in revista a presei internationale, cu care laptopul tau te conecteaza cat ai clipi, gratie conectivitatii 802.11 ac WiFi, care te pune imediat in legatura cu lumea virtauala de oriunde te-ai afla. La final, pentru ca nimeni nu este mai rapid si mai eficient decat tine, asta si pentru ca ai la indemana serviciile unui laptop rapid si eficient, transfera datele in mare viteza cu USB 3.0 SuperSpeed – este de pana la 10 ori mai rapid decat tehnologiile USB anterioare, deci termenul „cat ai clipi” este mai aproape de intelesul lui ad litteram ca niciodata.

Laptop-Lenovo-IdeaPad-G50-80-leftIn rest, cu aceeasi usurinta poti sa te conectezi la televizor, la alt ecran, iar camera web HD de 720 p High-Sense optionala a laptopului Lenovo G50-80 te pune la locul potrivit in momentul potrivit, adica direct in mijlocul conferintei web sau chatului video online.

Vezi aici reducerile de astazi

La brat cu spatiul virtual

Laptopul tau Lenovo G50-80 nu este doar frumos ca rupt din tehnologia viitorului si performant ca un echipament NASA, ci si incapator ca un dulap. Cu pana la 1 TB de stocare HDD, este spatiu berechet pentru proiectele PDF, pentru documentele Word, pentru toate datele, videoclipurile, muzica, filmele sau fotografiile pe care vrei sa le ai in el. In plus, iti sta alaturi atat de mult timp, incat vei uita ca este un laptop. Lenovo Energy Management protejeaza durabilitatea pe termen lung a bateriei si utilizeaza tehnologie complexa de economisire a energiei electrice pentru a mari timpul dintre incarcari, pana la 5 ore.

Asa ca stai linistit daca se intrerupe curentul electric in cartier sau daca nu ai salvat mecanic ce ai lucrat; cu laptopul Lenovo G50-80 n-o sa te trezesti ca trebuie sa iei modificarile de la inceput sau ca pierzi momente importante pentru ca esti legat de un birou si de o priza. Suna minunat si este minunat sa poti sa alergi la brat cu intreg spatiul virtual, cu lucrul si cu distractia oriunde si oricand, fara cabluri si scaun incomod, „descult in parc” daca asa ai chef.

Laptop Lenovo G50-80 – La locul potrivit in momentul potrivit
Laptopurile Lenovo G50-80 sunt remarcabile si deloc scumpe

In lista de mai jos gasesti cele mai bune oferte la laptoprile Lenovo G50-80. Sunt promotii de care poti profita si tu akoom.