Laptop HP Envy x360 15-W003NQ – Mobilitate fara limite

HP a lansat pe piata iubitorilor de libertate un laptop atat de versatil si de competitiv, incat i-a luat prin surprindere si pe critici si pe competitori. Iar pe utilizatori i-a uimit, apoi i-a cucerit. Laptopul HP Envy x360 15-W003NQ este venit direct din viitor, dintr-o elita a comunicarii la purtator in care exista foarte putini alti alesi.

Vezi aici pretul cu reducere

Laptop HP Envy x360 15-W003NQ – performanta greu de egalat

Laptop HP Envy x360 15-W003NQLaptopul HP Envy x360 15-W003NQ face senzatie prin designul avangardist, care nu seamana cu nimic altceva. Este impresionant, puternic, o piesa de „artilerie grea” ca performanta si totusi cu un aspect de mileniu trei. Materialele din care este creat acest campion sunt premium, fiecare detaliu fiind finisat la micron, astfel incat laptopul arata perfect din toate pozitiile. La fel cand vine vorba despre ecran si redare.

Vizualizarea va fi perfecta intotdeauna, intrucat ecranul optional IPS Full HD ofera imagini uimitor de clare din orice unghi. Este o mina de aur si pentru cei ce lucreaza cu documente importante care trebuie intarite de imagini, si pentru amatorii de gaming, care vor fi cei mai fericiti in compania unei redari de o asemenea anvergura si calitate.

Creierul acestui performer multimedia este procesorul puternic, Intel Core i7, care genereaza o performanta si o eficacitate greu de egalat. Gratie acestuia, laptopul HP Envy x360 15-W003NQ este o uzina de putere de a raspunde la sarcini, are totul si poate totul, de la o capacitate uluitoare de stocare la un webcam TrueVision HD cu un microfon incorporat care fac videochaturile o experienta excelenta si atat de utila atunci cand trebuie sa iei de urgenta o decizie impreuna cu colegii si nu esti fizic cu ei in birou. Memoria este la randul ei atat de confortabila, incat nu doar ca poti stoca nenumarate preferinte, poze, documente sau orice altceva ai avea nevoie, ci poti sa rulezi mai multe programe in acelasi timp fara ca laptopul HP Envy x360 15-W003NQ sa dea vreun semn ca „a obosit”.

Laptop-HP-Envy-x360-15-W003NQ-middle

Mobilitate, libertate, portabilitate

Laptop-HP-Envy-x360-15-W003NQ-leftIn plus, bateria cu care este echipat acest laptop asigura o autonomie de noua ore, ceea ce inseamna o zi de lucru in conditii normale. Cu alte cuvinte, poti lucra perfect si daca esti la o mie de kilometri departare de job ca si cand ai fi in biroul alaturat. Laptopul HP Envy x360 15-W003NQ ilustreaza astfel perfect esenta acestor dispozitive: mobilitate extrema, libertate de miscare, eficienta portabila suta la suta. Si asta pentru ca laptopul vine echipat cu toate elementele de conectivitate pe care le poti astepta de la un dispozitiv de elita: Wi-Fi, Bluetooth, porturi USB, HDMI pentru imagini clare cristal.

Vezi toate detaliile tehnice, pret si mai multe poze

Lucrezi? Laptopul HP Envy x360 15-W003NQ este asistentul perfect, care iti furnizeaza cat ai clipi tot ceea ce ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice proiect profesional ai avea, oricat de complicat. Te joci? Ecranul acestui laptop este o poveste despre divertismentul de cea mai buna calitate livrat in cele mai bune imagini pe care le poate furniza un laptop. Pleci la drum? Deschide laptopul HP Envy x 360 sa vorbesti cu ai tai si sa le spui ce sa-ti pregateasca pentru cand ajungi sau asculta muzica preferata sau navigheaza pe internet ca sa ramai conectat cu lumea inconjuratoare sau… Nu exista limite pentru laptopul HP Envy x360 15-W003NQ!

9.8 Total Score
Un laptop pentru tine, boss 🙂

Laptopul HP Envy x360 15-W003NQ iti va fi de mare ajutor, indiferent ca vrei sa lucrezi mai mult sau chiar sa te joci. Procesorul Intel Core i7 nu e o gluma, laptopul are puteri nebanuite. Singurul sau minus este la pret, in sensul ca-l are taiat bine. Cumpara akoom cu reducere! 🙂

Tehnologie
9.8
Design
9.8
Pret
9.7