Laptop Dell Inspiron 3000 – Gratie si tehnologie

Un laptop Dell este un vis realizabil. „Asculta. Invata. Livreaza”, structura de rezistenta a filosofiei Dell, este intruchipata perfect in acest superb laptop Dell Inspiron 3000, care ingemaneaza gratia si tehnologia pentru rezultate de exceptie.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Laptop Dell Inspiron 3000 – Reactie imbatabila

Dell inseamna putere, calitate, cea mai inalta tehnologie, solutii ingenioase, fiabilitate. Oriunde ai fi, nu exista partener mai bun pentru aproape orice inseamna conectivitatea si actiunea la purtator decat laptopul Dell Inspiron 3000, acum la un pret atat de accesibil incat devine irezistibil.

Laptop-Dell-Inspiron-3000-rightIn primul rand, acest dispozitiv de exceptie este o forta. De la activitatea de fiecare zi la navigarea pe web si la editarea continutului video, procesorul sau puternic si rapid ii confera o viteza de reactie imbatabila. Are un ecran generos, de 15 inch, care poate fi partajat astfel incat sa urmariti mai multi mai multe imagini deodata si care atesta de ce in 2013 Dell era brandul nr.1 mondial in segmentul de monitoare. In plus, imaginea pe care o ofera Dell Inspiron 3000 este de-a dreptul cinematografica, cu claritate HD, o vizualizare care nu te va lasa sa te indepartezi niciodata prea mult de laptopul tau Dell.

Vezi aici mai multe review-uri la laptopuri excelente pentru lucru si distractie.

Laptopul Dell Inspiron 3000 vine si cu un spatiu de stocare confortabil, care permite salvarea a numeroase fotografii, videoclipuri si melodii. Cititorul de carduri de memorie integrat inseamna cea mai usoara transferare de videoclipuri si fotografii de pe camera, iar portul USB 3.0 permite trimterea fisierelor pe dispozitive de stocare externe.

Totul este posibil

Laptop-Dell-Inspiron-3000-leftElegant si compact, laptopul Dell Inspiron 3000 este o tentatie si prin liniile lui fine, care ii confera un aspect unitar. Designul (care oricum este de exceptie, pentru ca este Dell) depaseste o noua frontiera si astfel avem in fata un atlet al tehnologiei in desenul unui balerin care oferă o experienţă multimedia la cele mai inalte standarde. Şi toate acestea la un preţ atat de accesibil, incat este de nerefuzat.

De ce atlet? Pentru ca este testat de nenumarate ori: pentru situatii neprevazute, pentru caldura (de la vestiare la automobile incuiate, pana la 65 °C), pentru rezistenta balamalelor (20.000 de deschideri si inchideri ale capacului), pentru cea la rasucire si pentru cea a tastelor.

Cumpara akoom cu reducere

De ce balerin? Pentru ca este fin, elegant, versatil, capabil de nenumarate miscari multimedia, este mobil, fiabil si frumos. Este una dintre imaginile cele mai sugestive ale faptului ca in anii 2000, Dell vindea de 40 de milioane de dolari pe zi, iar in 2014 era compania cu cea mai rapida crestere din lumea IT.

De ce Dell? Pentru ca nu poate lipsi din preajma ta nici daca esti la o prezentare de business, unde te va ajuta sa-ti faci demonstratia abilitatilor profesionale rapid si eficient, nici daca esti impreuna cu prietenii si vrei sa imparti bucuria imaginilor personale cu cei apropiati, nici daca esti relaxat si vrei sa vezi un film in conditii de exceptie, nici daca vrei sa stai conectat cu lumea web fara grija ca laptopul tau elegant se va inchide cand ti-e lumea mai draga. Stai fara grija! In fond, ai un laptop Dell Inspiron 3000 si totul este posibil.

9.5 Total Score
Un laptop excelent pentru oricine, la un pret imbatabil

Dell Inspiron 3000 nu este doar un laptop, este "o piesa". Un computer care nu te tradeaza, iti este alaturi si de mare ajutor. In plus, acum poate fi cumparat la un pret foarte mic, gratie promotiilor in care se afla. L-am testat, ne-a placut.

Tehnologie
9.4
Design
9.3
Pret
9.7