Asus X553MA-SX457B, un laptop bun pentru activitatile de zi cu zi

Este destul de complicat sa cumperi un laptop, pentru ca, in cazul acestor gadgeturi, asteptarile cumparatorilor sunt foarte diferite. Exista persoane care isi doresc un laptop pentru jocuri, unii pentru procesari video sau audio. In aceste cazuri, este nevoie de un model cu specificatii foarte bune si acestea costa. Dar exista si reversul, persoanele care nu vor nimic mai mult decat un produs care sa le ajute in activitatile de zi cu zi, sa scrie, sa navigheze pe Internet, sa asculte muzica si sa vada un film atunci cand este nevoie.

Acest tip de cumparatori, fara asteptari si pretentii prea mari, pot gasi in Asus X553MA-SX457B un laptop decent, al carui mare avantaj este fara indoiala pretul redus.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Usor de transportat

Laptop-Asus-X553MA-SX457B=sideAsus X553MA-SX457B este un laptop de marime normala, desi unul ieftin, care are un pret potrivit si pentru un mini notebook. Insa, greutatea lui este de doar 2.2 kg, asa ca mobilitatea este una sporita. Usor de transportat, acest laptop isi face si treaba destul de bine, mai ales in cazul in care proprietarul trebuie sa realizeze multe prezentari si are nevoie de un ajutor tehnologic de incredere.

Diagonala encranului LED este de 15.6 inch, asa ca se pot viziona filme fara nicio problema, iar rezolutia de 1366 x 768 pixeli garanteaza ca imaginea va fi una clara. De asemenea, modelul are un difuzor care emite un sunet decent, microfon incorporat, camera web si cititor de carduri. Asadar, tot ceea ce un cumparator si-ar putea dori de la un laptop pentru buget redus.

Decent, pentru cei care nu au cele mai mari pretentii

In mod cert, acest laptop nu este destinat celor care vor sa joace ultimele jocuri sau celor care au nevoie de foarte multa putere pentru alte activitati. Procesorul lui Asus X553MA-SX457B este un Intel Celeron Quad Core de 1.83 GHz. Daca adaugam si memoria RAM de 4 GB si placa video integrata, cu siguranta se poate spune ca va fi greu sa se gaseasca un model mai bun la pretul foarte scazut la care se gaseste acesta.

Cumpara-l akoom cu reducere

Metodele de conectivitate sunt, la fel, unele decente, potrivite pretului. Astfel, laptopul este dotat cu un port HDMI, doua iesiri audio, USB 2.0 si 3.0 si un mini VGA. Asadar, cumparatorii nu trebuie sa isi faca probleme ca nu vor putea reusi sa conecteze acest laptop la alte dispozitive atunci cand va fi nevoie.

Nu in ultimul rand, Asus X553MA-SX457B poate fi achizitionat cu Windows 8.1 instalat, asa ca nu va fi nevoie sa cheltuiti bani in plus pentru sistemul de operare. Acestea fiind spuse, dezavantajul laptopului este acela ca nu va fi niciodata acceptat de cei care isi doresc un produs high end pentru jocuri si alte activitati consumatoare de resurse. Dar mobilitatea si caracteristicile decente il fac o alegere ideala pentru cei care se multumesc cu mai putin si chiar nu au nevoie de performante de varf. In plus, bateria are o perioada de viata decenta, de 4-5 ore, asa ca posibilitatile de a fi dezamagiti de Asus X553MA-SX457B, daca asteptarile sunt cele corecte, sunt destul de mici.

9.1 Total Score
Asus X553MA-SX457B, un laptop ieftin, dar bun

Asus X553MA-SX457B un laptop decent, al carui mare avantaj este fara indoiala pretul redus.

Tehnologie
8.6
Design
9.1
Pret
9.5