Asus K555LN-DM205D, unul dintre cele mai bune laptop-uri de calitate medie

Asus este una dintre cele mai bune firme cand vine vorba despre laptop-uri de calitate medie, produsele lor fiind printre preferatele cumparatorilor care isi doresc o configuratie decenta, capabila sa ruleze la capacitate cel putin medie jocuri noi si sa nu sacadeze sau sa se blocheze atunci cand se incearca utilizarea unor programe care consuma mai multe resurse.

Modelul Asus K555LN-DM205D  este unul dintre cele mai noi din aceasta clasa si promite sa nu dezamageasca, mai ales pe cumparatorii care stiu la ce sa se astepte de la el.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

O configuratie foarte buna

Laptop-Asus-K555LN-DM205D-linkAsta nu inseamna insa ca posibilii beneficiari ar trebui sa isi stabileasca niste asteptari slabe. Asus K555LN-DM205D  este un laptop de calitate medie spre buna si tocmai de aceea el ar putea fi alegerea ideala pentru foarte multe persoane care isi doresc un produs bun, dar nu au bani sa isi achizitioneze unul de top.

Acesta are un procesor Intel Core i7 4510U de 3 GHz, care nu va avea nicio problema sa ruleze la detalii, cel putin medii, orice joc de ultima generatie. Procesorul este o veste buna si pentru amatorii de Photoshop si alte programe de editare foto/video, intrucat performantele oferite de el sunt cele optime. Memoria RAM este una mai mica, de doar 4 GB, dar potrivita, fara indoiala. Tot pentru jocuri, dar si filme la cea mai inalta calitate a imaginii, placa video cu care este dotat laptopul este una dedicata, GeForce 840M. Pe de alta parte, hard disk-ul este foarte mare, de 1 TB, pe el putand sa fie stocate o mare cantitate de informatii, fie ca ne referim la filme, muzica, poze sau documente.

Potrivit pentru activitati cat mai diverse

Laptop-Asus-K555LN-DM205D-leftEcranul lui Asus K555LN-DM205D este unul cu o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli Full HD. Asadar, imaginile sunt clare, culorile foarte bine saturate si chiar daca display-ul nu este cel mai mare de pe piata, tot este in stare sa redea filmele si jocurile la cea mai buna claritate. Difuzoarele integrate nu ofera un sunet spectaculos, dar prin iesirea audio acesta se poate imbunatati foarte mult.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Laptopul cantareste doar 2.3 kg si are o baterie buna, asa ca poate sa fie luat si in calatorii, mai ales ca are o carcasa din metal. Camera este una VGA, adica nu foarte buna dar, in ceea ce priveste conectivitatea, totul se prezinta bine, adica exista intrari VGA, HDMI, USB 2.0 si 3.0.

Daca esti in cautarea unui laptop ideal pentru gaming, citeste si review-ul nostru la modelul Asus G751JM-T3044H.

Acestea fiind spune, Asus K555LN-DM205D  este un laptop bun, unul dintre cele mai mari avantaje ale sale fiind chiar raportul calitate pret. Pentru ceea ce ofera, adica o configuratie capabila sa sustina orice joc nou, dar si sa se descurce cu orice program posibil si activitati multiple desfasurate concomitent, cu un hard disk foarte mare si o constructie solida si rezistenta, pretul este unul foarte acceptabil si nimeni nu va cheltui prea mult cu el. Din pacate, nu are sistem de operare instalat, dar, dincolo de asta, ar putea fi o alegere inspirata.

9.1 Total Score
Un laptop de top la pret mai mic

Asus K555LN-DM205D este un laptop de calitate medie spre buna si tocmai de aceea el ar putea fi alegerea ideala pentru foarte multe persoane care isi doresc un produs bun.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.1