Laptop Asus F550JX-DM021D – Esenta eficacitatii

Asus a devenit in timp un brand sinonim cu performanta testata in conditii extreme. Cand ai in fata un laptop al unui brand care si-a dus notebook-urile in spatiu, pe Everest, in aer, la curse de masini off-road sau in conditiile vitrege de la Polul Nord si Polul Sud, nu mai stai pe ganduri. Ai de-a face cu esenta eficacitatii.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Laptop-Asus-F550JX-DM021D-rightLaptopul Asus F550JX-DM021D este de o eleganta desavarsita. Nu exista nimic din ceea ce inseamna multitasking si divertisment care sa nu fie la indemana acestui dispozitiv subtire, elegant, rafinat desenat, cu finisaj cu model in cercuri concentrice. Acest aspect nu este intamplator, ci rezultatul colaborarii dintre Asus si artisti care transforma in realitate visul oricarui utilizator de laptop cu pretentii de design.

Si totusi, profilul sau delicat ascunde una dintre caracteristicile produselor Asus: o mare forţă. Touchpad-ul este generos, cu control intuitiv multi-point, cu mai multe porturi USB 3.0 pentru transfer rapid de date si tehnologia IceCool pentru a mentine dispozitivul la temperatura optima de functionare.

Atunci cand sarcinile cer mai multa performanta, intervine Intel Turbo Boost Technology, activat atunci cand sistemul de operare are nevoie de competitivitatea maximă a procesorului. Mai exact, este sistemul care permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara, redirectionand puterea si accelerand eficienta in mod dinamic, intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus.

Echipament de exceptie

Laptop-Asus-F550JX-DM021D-leftDaca ai de lucru, nu exista partener mai potrivit si cu raspuns mai prompt decat laptopul Asus F550JX-DM021D. Este vorba in primul rand de viteza de reactie: functia Instant ON trezeste computerul din modul Sleep in doua secunde si USB 3.0 asigura o viteza de transfer de 10 ori mai mare. In al doilea rand, avem in fata un procesor puternic si o placa grafica dedicata de exceptie, care transforma acest notebook in mana dreapta a utilizatorului care are de lucru urgent, la standarde inalte si fara greseala. Si asta pentru ca laptopul Asus F550JX-DM021D este rezistent si va raspunde intotdeauna prompt la solicitare, este performant si va rezolva fara eroare ceea ce are de indeplinit, este puternic si se va adapta oricarei nevoi de utilizare. Nu in ultimul rand, tastatura este ergonomica si compacta, fiind proiectata pentru a oferi o experienta de tastare mai confortabila, potrivita si pentru munca si pentru distractie.

Vezi aici fisa tehnica a produsului

Si, pentru ca am amintit de entertainment, laptopul Asus F550JX-DM021D poate fi companionul ideal pentru relaxare in compania muzicii, de pilda, intrucat vine echipat cu tehnologia SonicMaster, ceea ce se traduce prin experienta audio de inalta fidelitate, cu sunet omnidirectional si nuante perfecte, detaliate. Redarea imaginilor este la randul ei de exceptie, ceea ce inseamna ca vizionarea unui film intr-o seara speciala poate deveni un moment memorabil.

9.7 Total Score
Un laptop complet

Asus F550JX-DM021D cu procesor Intel® Core™ i7-4720HQ 2.60GHz, Haswell™ este un laptop de ultima generatie capabil sa faca fata oricarei cerinte. Un instrument excelent pentrui profesionisti, dar si pentru cei care-si doresc un laptop ultra performant.

Tehnologie
9.8
Design
9.7
Pret
9.5