Laptop 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 – Multimedia pe toata linia

Dispozitivele momentului nu comunică doar cu noi, ci si intre ele. Este o lume atat de interconectata, in care laptopurile, televizoarele, smartphone-urile si sistemele audio sunt atat de interdependente, incat au propria retea „existential”, din care am ajuns parca doar sa facem parte ca utilizatori. Laptopul 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 se adreseaza celor care vor mai mult decat un smartphone sau o tableta, dar nu chiar un desktop sau un televizor. Adica vor „o cale de mijloc” care sa le imbine pe toate. Cu exceptia vorbitului la telefon, au gasit-o.

Vezi aici pretul cu reducere

Lenovo Miix 300-10 – alura rafinata

Lenovo MiixLa un pret excelent, irezistibil, laptopul 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 este rprezentantul de frunte al unui producator care tine pasul cu tendintele momentului, cu tehnologia, dar si cu ceea ce vor utilizatorii. Este laptopul care devine tableta, un dispozitiv pe care tinerii in special il adora. Este un dispozitiv foarte frumos, elegant, subtire si fiabil. Se distinge imediat prin liniile fine si prin alura de piesa rafinata. Are un ecran de inalta rezolutie, pentru vizionare in unghiuri largi.

Culorile sunt puternice, vibrante, dar in acelasi timp calde, fara sa oboseasca privirea, iar contrastul face din vizionare o placere pe termen lung. Tableta Miix 300 este echipata cu un ecran de 10 inch in culori stralucitoare, cu format wide (1280×800), ce utilizeaza tehnologia IPS, asigurand culori dinamice si unghiuri de vizionare de aproape 180 de grade. In plus, tehnologia multi-touch in cinci puncte se integreaza perfect cu Windows 10 si ofera un control mai precis.

Toate aceste repere de finete ascund „in culise” un motor redutabil, mai exact un procesor puternic, quad-core, care asigura nenumarate avantaje ce fac in acest laptop 2 in 1 un performer. Gratie acestuia, raspunsul la comenzi este prompt si fara gres, navigarea este rapida si placuta, iar bateria cu autonomie mare sustine performanta laptopului 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 intreaga zi.

Excelenta mobilitate

Daca este nevoie sa lucrezi, ai la indemana insusirile acestui dispozitiv care stie sa fie atat de versatil incat sa-ti stea la dispozitie pentru ca tu sa-ti valorifici la maximum munca si sa ai ce arata colegilor si superiorilor. Daca este nevoie sa comunici, nimic mai performant si mai placut decat apelul la camera frontala, de 2 MP, si camera principala, de 5 MP, care te vor ajuta sa sustii conferinte web sau discutii pe chat video online ca si cum ai fi chiar acolo. Poti sa-ti tii nenumarate fisiere in Lenovo Miix 300-10, dat fiind faptul ca memoria este confortabila, iar prin intermediul slotului microSD poti adauga pana la 64 GB de memorie externa, ceea ce inseamna spatiu aditional din belsug.

Vezi toate specificatiile tehnice

Daca vrei sa te distrezi, vizioneaza un film pe Lenovo Miix 300-10 si te vei bucura din plin de calitatile ecranului, de calitatea sunetului si de excelenta mobilitate a acestui dispozitiv ingenios. Iar daca ai chef sa te joci pentru a-ti testa reactiile, nimic mai simplu decat sa deschizi laptopul 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 si sa sa stai fata in fata cu adversarii virtuali.

Lenovo Miix

9.7 Total Score
O excelenta solutie 2 in 1

Laptopul 2 in 1 Lenovo Miix 300-10 este raspunsul perfect pentru cei care cauta un device care sa-i ajute si la lucru, dar care sa le ofere si facilitatile unei tablete bune. Pozitionat extrem de corect, Miix de la Lenovo poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.7