Laptop 2 in 1 Allview Wi10N Pro – Flexibilitate, adaptabilitate, dinamism

Laptop-2-in-1-Allview-Wi10N-Pro-rightAllview este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie produse electronice. Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapida în Romania, datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor sale. Din aceste considerente, laptopurile Allview au starnit imediat un larg interes, mai ales din perspectiva raportului calitate-pret.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Laptop 2 in 1 Allview Wi10N Pro – adaptabil si versatil

In anul 2002 a fost infiintata compania VISUAL FAN, cu sediul central in Brasov, care avea ca obiect de activitate productia si comertul en-gros de produse electronice si electrocasnice.

Din aprilie 2004, toate produsele au fost comercializate sub marca Allview. In 2010, Allview isi lua avant, fiind prima companie romaneasca care a lansat o tableta PC sub numele de AllDro.

Laptop-2-in-1-Allview-Wi10N-Pro-leftBrand ambitios, care are in spate experienta, entuziasm si multa dedicare pentru calitatea produselor pe o piata care pare suprasaturata de giganti ai electronicelor si de produse, Allview vine cu laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro, care surprinde prin imbinarea perfecta a utilitatii, elegantei si performantei. Fara sa aiba un pret prohibitiv, dimpotriva, dispozitivul este remarcabil de puternic si versatil. Este potrivit si pentru sarcini complicate de business, dar poate livra in cele mai bune conditii si entertainment si relaxare. De la deschiderea mai multor documente pentru o prezentare riguroasa la birou pana la rularea unor jocuri dinamice sau vizionarea unui film, laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro poate deveni cel mai bun prieten al familiei.

Puternic si cu rapuns rapid

Laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro este mult mai mult decat un dispozitiv elegant, care se evidentiaza prin liniile ultramoderne. Este o tableta 2 in 1 cu tastatura, care ruleaza sistemul de operare Windows 10. Asadar, performanta de mileniul trei la preturi foarte accesibile.

Laptop-2-in-1-Allview-Wi10N-Pro-left1Puternic si cu rapuns rapid, laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro poate fi utilizat in diferite moduri, oferind de fiecare data aceeasi satisfactie: este, dupa caz si necesitati, o simpla tableta, usor de transportat si utilizat in deplasari, este un netbook la care atasezi tastatura inclusa in pachet sau este un laptop care iti reda cu fidelitate, in conditii excelente, filmul preferat, pentru o seara de relaxare. Toate aceste capacitati sunt asigurate de procesorul Intel Atom Quad Core, ce consuma putina energie in conditiile in care dispozitivul este atat de adaptabil unei game extinse de necesitati, de procesorul grafic, de memoria confortabila care poate fi extinsa, de capacitatea de a face fotografii excelente. Fisierele pot fi printate, conectarea este optima si foarte usoara, redarea si vizualizarea sunt la cele mai inalte standarde, bateria este puternica, securitatea dispozitivului sporita.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Asadar, de ce este laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro o alegere excelenta? Pentru ca iti permite sa imbini armonios viata personala cu cea profesionala; pentru ca este elegant, cu portabilitate crescuta si cu un aspect plin de stil; pentru ca este puternic si flexibil, dinamic si de incredere, pentru ca este fiabil si ergonomic.

9.2 Total Score
Un gadget util si extrem de ieftin

Laptopul 2 in 1 Allview Wi10N Pro este perfect pentru distractia in familie. Il poti folosi si la activitati utile (email, navigare pe internet), dar si la distractie, Are si un pret foarte bun.

Tehnologie
9.1
Design
9
Pret
9.4