Laptop 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E – Un performer al mobilitatii

Astazi iti prezentam laptopul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E. Dispozitivele mobile nu inceteaza sa uimeasca si evolueza atat de repede incat uneori ne este greu sa tinem pasul cu aceste evolutii. Si atunci apelam la specialisti de calibrul Acer, unul dintre producatorii cei mai adaptabili si mai inovatori pe care ii dezvaluie aceasta piata in continua miscare.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Acer Aspire Switch 10 E – excelenta experienta de vizualizare

Laptop 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 ELaptopul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E este remarcabil inainte de toate prin ecranul deosebit. Are un afisaj full HD, care reda culori deschise, in nuante multiple, pentru o excelenta experienta de vizualizare. Daca ai nevoie sa lucrezi, nu se poate o calitate mai buna a redarii textului, asa ca te poti baza fara gres pe acest laptop sa-ti fie asistentul perfect pentru orice proiect. Mai mult, afisajul Gorilla Glass 3 protejeaza de zgarieturi si ii confera durabilitate si poate trece usor intre patru moduri, astfel incat eficienta ta va fi maxima. Ecranul are o diagonală de 10.1 inch, fiind cât o tabletă mai mare. Acesta redă imagini de calitate HD la rezolutia de 1280 x 800 pixeli, ecranul fiind totodată prevăzut cu touch si având un nivel de răspuns foarte bun.

Design avangardist

Un alt plus al acestui laptop este mobilitatea crescuta. Dacă îti doresti un dispozitiv pe care să îl poti transporta cu tine zilnic, laptopul Acer Aspire Switch 10 E reprezintă o solutie portabilă imbatabilă. Are un pret de extrem de accesibil si este un laptop 2 în 1 care aduce suficiente argumente pentru a fi achizitionat. Modelul are o constructie rezistentă si elegantă si beneficiază de dotări atractive, care sustin performanta.

Designul laptopului 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E este un al punct de forta al acestui dispozitiv. Este convertibil, având moduri standard de utilizare ce permit rotirea ecranului la 360 grade. De asemenea, ecranul este detasabil, asa că-l poti folosi foarte usor pe post de tabletă, fără a suporta greutatea completă a dispozitivului. Carcasa este din aluminiu, argintie, având suprafata prevăzută cu o textură usoară. Se remarcă faptul că laptopul este foarte subtire chiar si în cazul în care este închis, fiind astfel foarte simplu de controlat cu o singură mână si de transportat într-o geantă. Tastatura este extrem de plată si compactă, asa că vei avea o viteză de lucru foarte bună si o productivitate mărită. Touchpad-ul este destul de mare pentru a oferi un control precis.

Laptop-2-in-1-Acer-Aspire-Switch-10-E-leftVezi aici mai multe imagini si detalii tehnice

Eficienta imbatabila

Daca luam in calcul si performanta pe care o asigura laptopul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E, se poate spune ca avem de-a face cu un performer al fiabilitatii. Modelul dispune de un procesor Intel Atom Quad-Core însotit de o memorie RAM de 2 GB DDR3 si o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanta este una foarte bună, modelul putând să sustină toate activitătile standard pe care le-ar putea desfăsura o persoană activă: navigarea pe internet, distribuirea de continut, vizionarea multimedia, lucrul în documente Office, rularea de jocuri si aplicatii etc.

Totodata, laptopul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E are o capacitate de stocare confortabila si vine cu sistemul de operare Windows 8 gata instalat. Tot la nivel multimedia este de remarcat si faptul ca laptopul beneficiază de un sunet de calitate superioară, redat prin intermediul unor difuzoare stereo, o cameră web HD pentru convorbiri pe Skype si un cititor de carduri microSD, ceea ce completează la nivel de excelenta restul dotărilor.

9.8 Total Score
Laptop 2 in 1 - portabilitatea maxima

Ne plac mult laptopurile 2 in 1. Asa avem la purtator si un laptop care sa ne ajute la munca, dar si o tableta care sa ne relaxeze. Modelul prezentat astazi de la Acer este unul foarte fain, iar pretul este chiar mic.

Design
9.8
Tehnologie
9.7
Pret
9.9