Indesit EWSD 61051 W EU: masina de spalat cu setare simpla

Indesit este un nume de referinta pe piata de electrocasnice, utilizatorii fiind foarte fideli si schimband de obicei modelele vechi cu altele apartinand aceluiasi brand. De-a lungul timpului produsele italienilor de la Indesit s-au remarcat ca avand un raport calitate-pret foarte bun si un control adaptat pentru a fi foarte usor de folosit. Indesit EWSD 61051 W EU este o masina de spalat rufe care pastreaza foarte bine aceste caracteristici, fiind potrivita pentru persoane de toate varstele.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Indesit EWSD 61051 W EUPrograme variate disponibile din cateva apasari de buton

Indesit EWSD 61051 W EU beneficiaza de 16 programe de spalare. Acestea sunt adaptate pentru a spala eficient diferite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicate etc). Masina acorda o atentie deosebita eliminarii mirosurilor persistente. Pentru aceasta, cuva este dotata cu o miscare speciala noua, la finalul ciclului este adaugata o clatire suplimentara, iar temperatura este mentinuta la un nivel constant pe intreg parcursul spalarii. Printre programe se numara si unele speciale pentru anumite articole, menite sa ofere curatarea optima, dar si protectie pentru acestea. Exista astfel un program pentru articole sportive sau unul pentru incaltaminte. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, fiind ceva mai mica.

Pentru momentele in care se doreste spalarea rapida, exista si posibilitatea controlului printr-un singur buton. Cu o simpla apasare, masina de spalat programeaza automat ciclul si adapteaza setarile pentru curatarea hainelor din bumbac sau sintetice in doar 50 de minute.

Nu in ultimul rand, este disponibila si programarea in avans, astfel incat masina sa porneasca la o anumita ora. Aceasta functie este utila pentru momentele in care se doreste ca masina sa porneasca dupa plecarea membrilor familiei de acasa.

Pentru a face reglarea programelor foarte usoara,  Indesit EWSD 61051 W EU este prevazuta cu un panou simplu, dotat cu cateva butoane rotative si de tip push. Pictogramele si afisajul LED ajuta de asemenea la usurarea procesului de setare.

Cumpara akoom la cel mai mic pret

Masina de spalat are o capacitate de incarcare de 6 kg. Capacitatea este una foarte buna pentru un model cu design slim. Masina de spalat rufe are un design simplu, in stil clasic. Aceasta este complet alba si are un hublou cu deschidere usoara. Modelul are dimensiunile de 85 x 59.5 x 42.4 cm si va ocupa un spatiu redus, putand fi usor incadrata atat in bucatarie, cat si in baie sau pe hol. Masina de spalat poate fi de asemenea incorporata in mobilier.

In ceea ce priveste consumul, acesta este specific clasei de eficienta energetica A+ si prin urmare nu va atrage facturi foarte mari. Consumul anual este de 192 kwh. Consumul de apa este si el redus, valoarea anuala fiind de 8303 litri.

Indesit EWSD 61051 W EU este o masina accesibila, ideala pentru cei in cautare de solutii de buget redus. Capacitatea de incarcare este buna, iar programele sunt variate si personalizate. In plus, setarea programelor se face foarte usor, in mod intuitiv. Masina are astfel o configuratie fara de repros pentru categoria din care face parte. Dotarile nu sunt cele mai performante, dar rezultatele sunt mai mult decat atractive pentru acest nivel de pret.

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU, 1000 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb. Excelenta reducere de pret!

9.4 Total Score
Masina de spalat rufe la pret excelent!

Indesit EWSD 61051 W EU este o masina accesibila, ideala pentru cei in cautare de solutii de buget redus. Clasa de eficienta energetica A+.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.5