Heinner HWM-5080, o masina de spalat ieftina, pentru cei mai practici cumparatori

Heinner-HWM-5080-openMasinile de spalat mai ieftine, desi nu foarte dotate, au totusi un mare avantaj. Sunt destul de simple si usor de utilizat, asa ca ele sunt foarte folositoare si pentru persoanele mai in varsta sau pentru cele care nu se descurca foarte bine cu tehnologia. O astfel de masina de spalat este si Heinner HWM-5080, un model care poate fi achizitionat la un pret destul de redus si care, in ciuda acestui fapt, este suficient de bun pentru a multumi toti cumparatorii care ar fi interesati de el.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Clasa energetica A+, pentru un consum redus

Ceea ce iese in evidenta, inca din primul moment, este clasa energetica a acestei masini de spalat. Aceasta reprezinta o cerinta la care sunt atente foarte multe persoane, mai ales acum, cand economiile si energia consumata sunt foarte importante. Asadar, o clasa energetica A+ inseamna cu aproape 25 % mai putina energie consumata si acest lucru se cunoaste la orice factura. Un alt aspect destul de important din acest punct de vedere este si capacitatea de incarcare a lui Heinner HWM-5080. Desi nu este o masina de spalat foarte incapatoare, cele 5 kilograme de care dispune pot fi mai mult decat suficiente pentru o familie cu putini membri sau pentru o persoana care locuieste singura. Asadar, masina este buna si pentru cei care doresc sa economiseasca apa.

Heinner-HWM-5080Programe de spalat suficient de variate pentru a face fata nevoilor zilnice

Cei care sunt obisnuiti cu masini de spalat foarte variate si complexe, vor putea spune ca Heinner HWM-5080 nu are destule programe de spalat. In primul rand, acesta este un sacrificiu necesar pentru a tine pretul la un nivel cat mai scazut. In al doilea rand, majoritatea oamenilor nu folosesc decat foarte putine programe de spalat si aceasta masina le incorporeaza pe toate cele esentiale. Heinner HWM-5080 are programe pentru centrifugare si autocuratare, pentru materiale delicate, bumbac (si in varianta eco), sintetice si lana. Nu doar atat insa, exista si un program de spalare rapid, de doar 15 minute, dar si posibilitatea de a seta masina la diferite temperaturi (20, 40, 60 sau 90 de grade).

Vezi mai multe detalii tehnice si pret

Nici siguranta procesului de spalare nu a fost lasata la o parte, producatorii dotand modelul cu un sistem antispuma, detectarea electronica a balansului si reglarea temperaturii. In aceste conditii, masina ar putea reprezenta tot ceea ce trebuie pentru o persoana care are la dispozitie un buget redus de achizitie si nici nu are nevoie de o capacitate de spalare foarte mare.

Dimensiuni potrivite pentru orice locuinta

In ceea ce priveste designul, Heinner HWM-5080 poate sa arate bine in orice baie sau bucatarie. Este o masina cu incarcare frontala si cu un look destul de clasic, alba si suficient de eleganta. In plus, dimensiunile de 85 x 59.5 x 47 cm o fac sa nu ocupe foarte mult loc.

In concluzie, Heinner HWM-5080 nu are nici foarte multe programe de spalare, nici nu poate spala foarte multe haine odata. Dar pretul la care se gaseste este in mod evident un avantaj, la fel si simplitatea utilizarii si aceste lucruri ar putea sa incante foarte mult publicul tinta.

9 Total Score
Heinner HWM-5080 - ieftin si bun

Cauti o masina de spalat ieftina, buna si neaparat cu incarcare frontala? Heinner HWM-5080 este exact ce cauti. In articol ai toate motivele sa ti-o doresti.

Tehnologie
8.7
Design
8.6
Pret
9.7