Harman Kardon Soundsticks 3 – sistem audio wireless venit din viitor

In nisa sistemelor audio wireless cu adevarat deosebite exista un jucator ce se detaseaza si la capitolul eleganta, dar si la tot ce inseamna sunet de cea mai buna calitate. Vorbim de Harman Kardon, iar astazi va prezentam un sistem audio wireless ce va face senzatie si la tine in casa: Harman Kardon Soundsticks 3.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Harman Kardon Soundsticks 3Primul lucru, evident, care atrage la acest sistem audio este aspectul. Harman Kardon nu are nimic de ascuns, finisajele sale sunt de top, iar pentru crearea unui design emotionant, Harman Kardon Soundsticks 3 ne este propus in varianta transparenta.

Sistemul este format dintr-un Subwoofer si doi sateliti, iar puterea cu care au fost dotate piesele compnente, face din Harman Kardon Soundsticks 3 un sistem audio complet, capabil sa-i satisfaca si pe cei carora le place mai tare. Muzica. Adevarata lui valoare este, insa, undeva la volumul mediu, acolo unde nuantele din muzica redata sunt cel mai clar si fidel redate. Asta nu inseamna ca nu puteti si accelera putin, satelitii ”duc” 10 W, iar subwooferul 20 W (putere RMS, evident).

Designul uluitor al sistemului audio wireless Harman Kardon Soundsticks 3 a si propulsat acest sistem 2.1 in topul vanzarilor, iar reducerea de pret cu care vine in aceasta perioada il face sa fie si mai vanat de catre cei care nu vor doar muzica de cea mai buna calitate, ci si independeta totala fata de fire, dar si un obiect cu un design deosebit, care sa poata sta la vedere, oriunde in casa.

Vezi aici toate detaliile tehnice

Sistemul este capabil sa se conecteze cu aproape orice sursa de redare, asa ca imediat dupa despachetare si admirare a designului poate fi si pus la treaba. Faptul ca este transparent ne lasa sa-i studiem amanuntit detaliile de interior, asa ca o sa fiti si voi cuceriti de dispunerea extrem de ingenioasa a celor 8 difuzoare din sateliti (cate 4 de fiecare parte).

In final mai spunem si ca acest produs este unul cu care americanii de la Harman Kardon se mandresc la nivel global, vorbim de un sistem audio wireless laudat pentru designul sau la MOMA New York.

9.8 Total Score
Un sistem audio cu un design de top

Harman Kardon Soundsticks 3 enu este doar un sistem audio wireless, ci este ACEL SISTEM. O piesa cu finisaje de exceptie, o carcasa transparenta si un sunet de vis. Poate fi al tau akoom, mai ales ca are si o mare reducere de pret.

Design
10
Tehnologie
9.8
Pret
9.7