Frigider cu doua usi Beko DDEN507SWD+ – Un as al vietii sanatoase

Frigider-cu-doua-usi-Beko-DDEN507SWD+_rightBrandul turcesc Beko este o garantie pentru produse electrocasnice, iar ca urmare este o alegere de fiecare data când clientii cauta fiabilitatea si frumusetea în frigidere, masini de spalat vase, televizoare sau masini de spalat rufe.

Ultimele tehnologii înglobate în frigiderele Beko fac din aceste indispensabile electrocasnice campioni ai pietei. Rezultatele sunt mentinerea îndelungata a prospetimii, eliminarea transferurilor de miros între compartimente si mentinerea la niveluri optime a aerisirii interioare.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

De toate aceste calitati si de multe altele beneficiaza frigiderul cu doua usi Beko DDEN507SWD+, elegantul aparat care aduce în fiecare casa noua era a refrigerarii. Mai exact, gratie sistemului Active Dual Cooling, răcirea este accelerata, timpul de conservare a alimentelor fiind sporit semnificativ in conditii excelente de umiditate.

Deschiderea usii nu mai este o problema, intrucat racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent. Distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii astfel realizata face ca alimentele sa se mentina pe o perioada mai indelungata proaspete, ca atunci culese de pe camp.

Vezi si review-ul nostru la combina frigorifica Beko DBKEN386WD+

Produsele Beko au parcurs un drum lung si fructuos de la aparitia brandului, in anii 1950. An de an, produs cu produs, Beko a inovat si a perfectionat, astfel incat astazi frigiderul cu doua usi Beko DDEN507SWD+ este un as al functiilor speciale si al performantelor in racire. De pilda, sistemul Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului, ceea ce are un impact major asupra duratei de conservare si a nivelului de vitamine al fructelor si legumelor, aspect atat de important pentru oricine doreste un stil de viata sanatos. Iar acesta este asigurat de alegerea frigiderului cu doua usi Beko DDEN507SWD+, intrucat in plus acest dispozitiv ultramodern, confortabil la utilizare si extrem de elegant are si un sistem Full No Frost, care impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific, astfel incat nu mai este necesara dezghetarea periodica.

Idealul prospetimii

Frigider-cu-doua-usi-Beko-DDEN507SWD+Igiena este la randul ei o caracteristica principala a eficientei frigiderului cu doua usi Beko DDEN507SWD+, care este dotat cu o performanta functie de ionizare, cu efect direct asupra mentinerii spatiului in deplina siguranta impotriva bacteriilor, ceea ce face din acest dispozitiv un mediu sigur pentru alimentele pe care le contine. Protectia antibacteriana este prezenta inclusiv pe garnitura de pe usi, care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.

Chiar daca este atat de dotat tehnic, pana la detaliu, inclusiv cu dozator de apa ce asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii sau cu dispozitiv special pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata, frigiderul cu doua usi Beko DDEN507SWD+ ramane ergonomic, cu un consum redus de energie, ideal pentru fiecare casa in care importanta calitatii si conservarii hranei este un element central.

Cumpara acum cu reducere

Beko si-a urmat intotdeauna visul de a deveni un furnizor international de produse electrocasnice. Nu ar fi putut realize acest deziderat fara calitatea produselor sale, care i-a confirmat in timp trendul ascendent, astfel incat, din anii 1990 incoace, Beko a fost prima alegere pentru aproape 300 de milioane de consumatori din 100 de tari. Astazi, Beko vinde un produs la fiecare doua secunde, in toata lumea.

Vezi mai jos ultimele noastre review-uri la frigidere:

9.5 Total Score
O solutie potrivita pentru cei care mananca si acasa...

Frigiderul cu doua usi Beko DDEN507SWD+ este nu doar incapator, ci si foarte istet. Este un aparat electrocasnic ce s-ar potrivi excelent in orice bucatarie de familie. Acum poate fi achizitionat si la un pret excelent, gratie unei promotii foarte bune.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.8