Frigiderul Arctic AND266+: un frigider economic si eficient

Arctic AND266+Pentru cei care locuiesc singuri sau pentru cei care au o locuinta cocheta, dar modesta din punct de vedere al spatiului, exista un frigider potrivit ca dimensiune si performante, reprezentat de modelul Arctic AND266+. Arctic s-a specializat de-a lungul timpului in ceea ce priveste productia de frigidere, oferind produselor sale calitate si performante bune, la preturi accesibile mai multor tipuri de buzunare. Astfel, nu este de mirare faptul ca modelul Arctic AND266+ este un frigider avantajos, atat ca pret, cat si ca eficienta si tocmai de aceea produsul se afla, adesea, printre cele mai apreciate din magazine.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Frigiderul Arctic AND266+: economic ca spatiu, dar cochet

151 x 59.5 x 60 cm – aceasta este dimensiunea frigiderului Arctic AND266+, un dispozitiv menit sa nu ocupe mult, dar care sa fie in acelasi timp, destul de incapator. Astfel, volumul net total al frigiderului este de 253 L, ceea ce inseamna 148 L pentru frigiderul propriu-zis si 69 L pentru congelator. Este un aparat care se deschide foarte usor, gratie celor doua usi. De asemenea, conform specialistilor, existenta a doua usi este un aspect care asigura mentinerea nivelului optim al temperaturii. Mai exact, nu este nevoie sa fie deschis intregul frigider pentru a lua ceva din congelator si invers: nu este nevoie sa fie deschis congelatorul, atunci cand utilizatorul are nevoie de ceva din frigider.

Din punct de vedere al interiorului, frigiderul este dotat cu trei rafturi confectionate din sarma foarte rezistenta, compartimente pentru fructe si legume, compartiment special pentru oua si trei suporturi situate pe usa. Congelatorul inseamna o capacitate de congelare buna, de 4 kg/24 h, avand un singur compartiment, cu doua rafturi incapatoare. Culoarea alba a produsului reprezinta si ea un atu, deoarece il face pe acesta sa fie foarte usor de asortat. Insa chiar daca este alb, frigiderul se curata foarte usor, atat in interior, cat si in exterior.

Frigiderul Arctic AND266+: eficienta sporita

arctic-and266-leftEficienta sporita a frigiderul Arctic AND266+ se traduce prin clasa energetica A+ care genereaza un consum cu 24% mai redus fata de produsele situate in clasa A. Acest lucru se va cunoaste imediat la factura de energie a utilizatorului, consumul anual al acestui produs fiind de 246 kWh/an.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Termostatul ajustabil are rol in reglarea temperaturii foarte usor si rapid, totul depinzand de necesitati. De exemplu, daca frigiderul este plin cu carne se urmareste stabilirea unei temperaturi mai scazute, capabile sa pastreze acest aliment in conditii bune. Daca frigiderul este mai gol, se poote alege o temperatura usor mai ridicata.

Compartimentul Garden Fresh Arctic AND266+ al frigiderului este foarte spatios si reprezinta alegerea ideala pentru a pastra proaspete legumele si fructele. Garnitura antibacteriana este principala arma care lupta impotriva depunerilor de bacterii si mucegai si pastreaza mancarea in cele mai bune conditii, pentru siguranta intregii familii. Autonomia fara curent este si ea destul de buna: 19 ore, fiind specifica produselor de acest gen, marca Arctic.

In ceea ce priveste pretul, asa cum a fost specificat inca de la inceput, acesta este unul bine stabilit, produsul fiind accesibil utilizatorilor cu venituri diferite. De asemenea, pretul corespunde dotarilor de care frigiderul da dovada.

Frigider Arctic AND266+, 253 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb. Vezi pretul cu reducere!

9.5 Total Score
Frigider bun, la un pret avantajos

Arctic AND266+ este un frigider nu neaparat deosebit, insa pozitionat extrem de corect in aceasta piata plina de tot felul de branduri. Arctic ne ofera un model ”curat”, gandit pentru toti cei care vor un electrocasnic in primul rand util, si nu unul care sa-ti ia ochii. Tehnic sta foarte bine, iar pretul este cu adevarat avantajos,

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.7