Fierul de calcat Tefal Maestro FV3775 – eleganta la un pret accesibil

Fier-de-calcat-Tefal-Maestro-FV3775Desi, in ultima vreme, lumea prefera din ce in ce mai mult moda rebela, lipsita de reguli si nonconformista, nimic nu se compara cu eleganta unei camasi bine calcate sau a unor pantaloni la dunga. Desi moda lipsita de reguli este apanajul celor tineri, exista totusi si exceptii.

De fapt, in ziua de azi nu prea poti sa fii luat in seama daca nu te raliezi regulilor sociale, iar daca pentru tine cariera este importanta, atunci trebuie sa stii ca modul in care te imbraci are un rol covarsitor asupra acesteia, iar fierul de calcat Tefal Maestro FV3775 te poate ajuta sa treci mai usor peste dificultatea pastrarii unei tinute profi in fiecare zi.

Vezi aici pretul cu reducere

Aspectul exterior al acestui fier de calcat este extrem de modern, combinatia de negru cu alb creand o impresie placuta. Controlul fierului se face cu ajutorul butonului mare, alb din interiorul manerului, cu acesta putand accesa diversele modalitati de calcare oferite de producator. Pe partea superioara a manerului se afla butonul cu care se controleaza pornirea jetului si abur precum si cel care modifica debitul aburului.

Tot pe partea exterioara a manerului se afla si orificiul de alimentare cu apa a mecanismului de folosire a aburului. Acest orificiu este prevazut si cu o tija special creata pentru a impiedica formarea calcarului in rezervor. Capacitatea rezervorului este de 300 ml, pe partea laterala a aparatului existant un indicator de umplere maxima.

Cablul de alimentare are o lungime de 2.5 m, oferind o libertate de lucru mai mult decat acceptabila.

Fier-de-calcat-Tefal-Maestro-FV3775-backTalpa fierului de calcat, care este una dintre cele mai importante componente ale acestui tip de aparat electrocasnic, este realizata din ceramica, pentru a evita corodarea si pentru a transmite in mod egal temperatura pe toata suprafata de calcare.

Puterea fierului de calcat este de 2300 W, suficienta pentru a indrepta si cele mai rezistente cute. Daca la acesta putere mai adaugam si faptul ca jetul de abur utilizat de dispozitiv este de 110 g/minut, ceea ce il ajuta sa penetreze pana si in cele mai groase si dense tesaturi, stim ca avem de a face cu un aparat eficient.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

Pentru a elimina problemele modelelor mai vechi de fiare de calcat, Tefal a dotat aparatul cu un sistem antipicurare pentru a evita udarea excesiva a materialelor. In plus, pentru ca orificiile de pulverizare a aburului sa ramana mereu curate si functionale, talpa are inglobat un sistem anticalcar si unul de autocuratare. In acest fel aparatul va fi utilizabil o perioada mai lunga de timp, fara a exista pericolul de a pierde din functionabilitatea sistemului de pulverizare a aburului, cum se intampla la alte modele, din cauza apei extrem de dure din tara noastra.

Daca toate aceste calitati inca nu v-au convins, trebuie sa mai precizam ca acest model de fier de calcat a fost gandit si pentru utilizarea verticala, astfel incat calcarea perdelelor nu mai este un chin, aceasta operatie putand fi executata cu perdeaua montata pe galerie. La fel de usor pot fi indreptate cutele unei rochii fara a mai fi necesara utilizarea unei mese de calcat.

Daca la toate caracteristicile expuse mai sus adaugam si faptul ca Tefal Maestro FV3775 este disponibil in magazine la un pret mai mult decat accesibil, vom sti cu siguranta ca avem de a face cu un fier de calcat pe care trebuie sa il avem in propria gospodarie.

Citeste si review-ul nostru la fierul de calcat Tefal AquaSpeed FV5335

9.3 Total Score
Un fier calcat bun, dar si ieftin

Fierul de calcat Tefal Maestro FV3775 iti ofera si o experienta placuta de lucru, dar si posibilitatea sa calci exemplar chiar si cele mai complicate tinute. Are si o reducere faina, asa ca-l poti pune pe lista de achizitii.

Tehnologie
9.3
Design
8.9
Pret
9.6