Fier de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353 – Netezit ca nou

Sunt fiare de calcat pe toate drumurile, nu-i asa? Ai de unde alege daca vrei sa-ti calci la repezeala un tricou fara pretentii, nu-i asa? Si totusi, de ce mereu mergem spre Tefal? Nu este doar reclama, nu-i asa? Este felul acela in care inventatorii tigailor antiaderente stiu sa-ti dea electrocasnicul perfect pentru bluza de mohair cu care trebuie sa faci impresie. Iar electrocasnicul acela perfect este mereu urmat de unul si mai bun…

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Tefal Liberty Limited Edition FV5353 – Precis si rapid

Fier-de-calcat-Tefal-Liberty-Limited-Edition-FV5353Fierul de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353 este piesa aceea minunata care iti permite sa calci orice privind la televizor, perfect relaxat. Este electrocasnicul pentru care nu conteaza ca esti un barbat neindemanatic in ale calcatului, dar care trebuie sa iasa in club ca scos din cutie. Nimic mai simplu pentru acest aparat flexibil si manevrabil decat sa-ti calce camasa aceea neagra din matase care si-a dovedit calitatile si cu alte ocazii. Daca nu ai uitat sa-i pui apa in rezervor si sa-l bagi in priza, nu te teme, asta este suficient. Restul reuseste fierul de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353 dintr-o singura miscare si impecabil: maneca, guler, nasturi, mansete si esti gata de noi aventuri. Seara poate incepe.

Poti sa-l lasi langa pat pentru a doua zi dimineata, cand la fel, cu o singura miscare, iti va calca precis si rapid camasa alba din bumbac careia neaparat trebuie sa i se vada dungile fine care iti evidentiaza ochii, ca sa poti fi cat mai convingator la prezentarea de la firma. Poti sa-l lasi sa alunece la fel de eficient si pe jeansii preferati. Nu-ti face griji ca s-ar putea sa cada apa pe haine daca temperatura talpii nu este destul de ridicata pentru a produce abur. Fierul de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353 are sistemul antipicurare, care, alaturi de celelalte atu-uri, il face profesionistul perfect. Ziua poate incepe.

Calcatul impecabil

Nu toate doamnele si domnisoarele sunt coborate din cartile lui Emile Zola cand vine vorba despre calcat (sau spalat). Vremurile sunt cu totul altele si nu mai este nevoie de calcatorese cand ai la indemana o tehnologie fina, frumoasa si performanta care sa rezolve cele mai dificile probleme de netezire cu doar o atingere si o miscare liniara. Se poarta din nou pliseurile?

Vezi aici toate specificatiile tehnice si pret

De ce sa nu le faci rapid cu fierul de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353, care pare a fi anticipat moda si stie sa faca pliseuri de vis? Trebuie sa fii foarte atragatoare la un cocktail pentru care ti-ai „programat” rochia mov din dantela fina? Nimic senzational, treaba usoara pentru fierul de calcat Tefal Liberty Limited Edition FV5353, aerodinamic ca un rechin, care face tesatura delicata sa arate mai proaspata decat tineai minte ca este aceasta rochie. Daca dantela nu este un chin, asta spune multe despre fierul de calcat de la Tefal. Ai grija doar sa dai drumul la presiunea aburului in cazul in care vrei sa calci prosoape groase din bumbac, in rest, te poti uita si la un film sau la Jamie Oliver, fierul de calcat „o tine pe-a lui”, pe-a calcatului impecabil.

Nu te intoarce de la jumatatea drumului daca ai lasat fierul de calcat in pozitie verticala mai mult de 8 minute: Tefal Liberty Limited Edition FV5353 va opri automat alimentarea electrica!

9.6 Total Score
Un fier de calcat de colectie

Calcatul nu este o treaba tocmai placuta. Dar cand ai un obiect care pe langa faptul ca-ti face treaba mai usoara mai arata si-ntr-un mare fel, parca supliciul calcatului rufelor nu mai este atat de rau. Un obiect cu un design ravasitor 🙂

Design
9.8
Tehnologie
9.7
Pret
9.3