Espressorul Philips Saeco Xsmall HD8643/09 cu rasnita incorporata, pentru un gust cat mai natural

Philips-Saeco-Xsmall-HD8643-09Pentru multi dintre noi, primul lucru care se face dimineata este prepararea cafelei. Iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin intermediul unul espressor automat. Aceste aparate sunt extrem de durabile si ofera o cafea de calitate peste medie, in fiecare dimineata, printr-un proces automat care nu necesita niciun efort din partea proprietarului. Unele dintre aceste aparate functioneaza cu cafea macinata, altele cu discuri Tassimo, in timp ce clasa de varf este rezervata celor care utilizeaza cafeaua boabe si au rasnita incorporata.

Un astfel de model este Philips Saeco Xsmall HD8643/09, un espressor automat din gama premium, care poate reprezenta garantia unei cesti delicioase de cafea in fiecare moment al zilei.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Pentru cea mai naturala cafea

Dupa cum am spus, Philips Saeco Xsmall HD8643/09 este un espressor cu rasnita incorporata, asta pentru ca rezultatele sa fie de cea mai inalta calitate. Gratie acestei dotari, va veti putea bucura de aroma boabelor alese chiar de dumneavoastra, aparatul nefacand altceva decat sa le transforme pe acestea in cafeaua mult asteptata. Rasnita este si ea cu ceramica, de mare calitate, care nu influenteaza absolut deloc gustul cafelei in timpul procesului de macinare.

Capacitatea rezervorului de apa este de 1 litru, iar a celui de cafea de 180 de grame, asa ca nu va trebui sa reincarcati la fiecare utilizare. Aparatul are o capacitate de doua cesti, fapt care ofera posibilitatea de a savura cafeaua impreuna cu cineva. Controlul este destul de simplu, iar designul compact si elegant este insotit de o culoare negra care ofera un efect deosebit. Cu toate acestea, este nevoie de un pic de atentie la montarea tavitei pentru zat (care poate fi spalata in masina de spalat vase), acesta trebuind fixata cu atentie pentru a nu se misca.

Sorry. No posts in this category yet

Un gust deosebit si o intretinere foarte usoara

Philips-Saeco-Xsmall-HD8643-09-leftDeoarece functioneaza doar pe baza de boabe, espressorul nu poate prepara decat cafea, dar acest lucru nu este o mare problema pentru cei care adora aceasta bautura. Intensitatea ei ramane insa la alegerea utilizatorului, acesta putand sa seteze cantitatea de cafea care va fi preparata, dar si gradul de macinare al boabelor.

Cumpara akoom cu 30% reducere

Tot pentru a se pastra o calitate deosebita a gustului, aparatul este prevazut si cu un sistem de autocuratare, care intra in functiune dupa fiecare preparare. Circuitul cafelei este curatat pentru ca de fiecare data gustul sa ramana unul deosebit, insa procesul poate dura un pic dupa ce se termina prepararea.

Deoarece are si rasnita, Philips Saeco Xsmall HD8643/09 este un espressor destul de greu, care cantareste 9.2 kg. Asadar, nu poate fi mutat mereu, dar pana la urma nu acesta este scopul sau. Asadar, modelul este cu adevarat unul de calitate premium, care, in ciuda unor imperfectiuni minore, nu face altceva decat sa prepare simplu si rapid una dintre cele mai bune si naturale cafele. Rasnita din ceramica garanteaza acest lucru, asa ca in orice moment al zilei proprietarul poate sa savureze o ceasca de cafea alaturi de un alt membru al familiei sau de un prieten deosebit.

9.3 Total Score
Un espressor care le stie pe toate 🙂

Philips Saeco Xsmall HD8643/09, un espressor automat cu rasnita din ceramica - farantia unor cafele de poveste. Te bucuri acum si de o reducere foarte buna.

Tehnologie
8.9
Design
9.4
Pret
9.7