DeLonghi EC 220.CD, un espressor pentru dimineti pline de energie

Espressor-manual-DeLonghi-EC-220.CDDimineata de dimineata, trezitul la program devine din ce in ce mai dificil. Zilele sunt aglomerate, sarcinile de serviciu dar si cele casnice devin din ce in ce mai greu de realizat, totul pare a fi impotriva ta. Cu toate acestea, espressorul DeLonghi EC 220.CD incerca sa vina in ajutorul tau cu o cafea perfecta, cu o aroma desavarsita.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Asa cum ne-a obisnuit producatorul DeLonghi, aspectul acestui aparat este modern, dintr-un plastic negru de calitate si cu finisaje superbe argintii. Aparatul este compact, bine conturat, suprafetele lucioase fiind perfect imbinate cu suprafete mate, cele argintii completand transparenta rezervorului de apa. Dimensiunile aparatului sunt de 240 x 270 x 305 mm, permitand instalarea acestuia, practic, oriunde. In cazul in care nu suntem multumiti cu pozitia aleasa, greutatea de numai 3.3 kg il face destul de usor de mutat, incat sa gasim in cele din urma pozitia ideala pentru el.

Partea frontala este dotata cu un panou argintiu in care este incorporat si butonul principal de comanda. In jurul lui sunt printate, cu negru, pictograme intuitive care sa ajute intr-o selectare usoara a functiei dorite. Tot pe acest panou sunt dispuse si 2 leduri, care semnalizeaza starea de functionare a aparatului, precum si logo-ul firmei producatoare.

Dupa cum am precizat mai sus, rezervorul de apa este din plastic transparent. El are capacitatea de un litru iar, pentru o umplere mai comoda, producatorul l-a facut detasabil.

Tot detasabila esta si tava pe care se pun cestile in care va curge cafeaua plina de energie, care sa va inveseleasca ziua. Si, ca sa nu va incepeti ziua singur, espressorul are posibilitatea de a prepara doua cesti de cafea aromata, in acelasi timp. Iar in cazul in care picura cafea pe langa cesti, puteti scoate direct tava pe care au stat cestile, sa o curatati, fara a fi nevoie sa curatati tot aparatul.

Aparatul nu este dotat si cu rasnita de cafea, dar, la pretul la care este disponibil, acest lucru este de inteles. Drept urmare, va trebui sa folositi cafea macinata la preparare, dar aceasta este disponibila in toate magazinele, sub toate brandurile si la toate gramajele, astfel incat nu este o problema.

Vezi aici mai multe espressoare DeLonghi

Din punct de vedere tehnic, aparatul dezvolta o putere de 1100 W, pregatind cafeaua cu apa la presiunea de 15 bari, din acest punct de vedere neexistand nici o diferenta intre un aparat profesional si acest model. Pe langa faptul ca prepara un espresso minunat, acest dispozitiv poate prepara si cappuccino, fiind dotat cu un dispozitiv de spumare a laptelui. Acesta are o putere crescuta de spumare, incat sa transforme toata cantitatea de lapte intr-o spuma alba, cremoasa si bogata.

Asadar, zilele dumneavoastra nu trebuie sa fie mohorate. Incepeti-va ziua cu un espresso facut cu DeLonghi EC 220.CD si totul va fi cum trebuie. Este cu adevarat un aparat util in orice gospodarie, accesibil din punct de vedere al costului, eficient din punct de vedere al calitatii cafelei sau al cappuccino-ului preparat. Este un espressor de clasa medie ca si performanta, caruia nu poti sa ii reprosezi nimic.

9.2 Total Score
DeLonghi EC 220.CD, un espressor excelent

ncepeti-va ziua cu un espresso facut cu DeLonghi EC 220.CD si totul va fi cum trebuie. Este cu adevarat un aparat util in orice gospodarie, accesibil din punct de vedere al costului.

Tehnologie
9.2
Design
9.5
Pret
8.8