Cu Electrolux EWX147410W, spalatul hainelor este insotit si de un uscat eficient

Electrolux-EWX147410W-closeDaca te-ai saturat sa speli si sa fii nevoit sa astepti foarte mult timp pentru a putea imbraca hainele respective, acestea avand nevoie de ceva timp pentru a se usca, solutia cea mai la indemana este achizitionarea unui produs electrocasnic 2 in 1, adica a unei masini de spalat cu uscator de rufe inclus.

Desi este ceva mai scumpa decat o maisna de spalat normala, aceasta investitie se dovedeste excelenta daca in balanta se pune si pretul unui uscator separat. Asadar, Electrolux EWX147410W costa mai putin decat daca doriti sa achizitionati o masina si un uscator, iar performatele sale sunt cel putin unele decente.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Tot ceea ce ti-ai putea dori de la o masina de spalat

La o prima vedere, Electrolux EWX147410W are tot ceea ce este nevoie de la o masina de spalat performanta. Intrand mai bine in detalii, ne dam seama ca aceste calitati se pastreaza, chiar daca exista si aspecte mai putin multumitoare.

Incepand cu ceea ce este bine, masina are o capacitate foarte mare, de 7 kilograme, fiind foarte utila chiar si pentru cei care fac parte din familii mai numeroase. In plus, viteza de centrifugare este una foarte buna, de 1400 rpm, modelul primind clasa A la spalare si B la centrifugare.

In ceea ce priveste programele de spalare, acestea sunt cele clasice, pentru materiale sensibile (bumbac, lana, sintetice), pentru prespalare sau spalare manuala. Desi nu foarte multe, acestea reprezinta baza pentru fiecare utilizator, ele reusind totusi sa ofere flexibilitate in ceea ce priveste spalarea. In plus, masina se poate programa si intarziat, pornind atunci cand isi doreste proprietarul.

Sistemele de siguranta sunt si ele prezente, acestea constand in siguranta impotriva inundatiilor, a copiilor si a excesului de spuma. Pe display-ul LED sunt indicate minutele ramase iar nivelul de sunet nu este unul mai mare decat cel al majoritatii masinilor de spalat obisnuite.

Electrolux-EWX147410WAcestea fiind spuse, apare totusi un mare “dar”. Clasa de eficienta in care se incadreaza masina de spalat este B, asadar aceasta contribuie mult mai putin la realizarea de economii, mai ales in cazul in care consumul de energie electrica pentru o spalare standard este de 1.05 kW/h.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Un uscator foarte util

Acest minus poate fi trecut cu vederea atunci cand se ia in calcul existenta uscatorului de rufe prin condensare. Acesta are o capacitate de doar 4 kilograme, insa, si asa, aceasta este suficienta. In aceste conditii, hainele se vor usca intr-un ritm mult mai rapid, chiar daca si consumul de energie electrica va creste la 5.67 kW/h pentru cuplul spalare si uscare haine.

Asadar, Electrolux EWX147410W poate fi o solutie ideala pentru cei care isi doresc sa isi si usuce mult mai usor hainele proaspat spalate. Este adevarat, consumul de energie electrica mai ridicat poate fi privit ca un minus, dar acesta este normal in cazul unui astfel de aparat. In rest, masina de spalat este incapatoare si are toate programele si elementele de siguranta de care are nevoie, iar uscatorul isi va dovedi utilitatea inca de la prima folosire, ceea ce garanteaza ca produsul ar fi o investitie excelenta.

9.4 Total Score
Si spala, si usuca. Excelent!

O masina de spalat incorporabila excelenta. Are si uscator ceea ce o fae si mai atractiva. In plus, Electrolux EWX147410W are si un pret foarte bun.

Tehnologie
9.4
Design
9.6
Pret
9.3