Samsung RB29FSRNDSA, o combina frigorifica de calitate superioara

Combina-frigorifica-Samsung-RB29FSRNDSACautand cele mai bune oferte, se pot gasi combine frigorifice ieftine, ale caror dotari sunt insa mult mai multe si mai de calitate decat o arata pretul. Acesta este si cazul lui Samsung RB29FSRNDSA, o combina moderna, foarte incapatoare, puternica si de calitate, care poate face pe oricine sa se bucure de faptul ca a gasit un produs atat de bun la un pret, de altfel, destul de scazut.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Congelatorul si frigiderul sunt incapatoare chiar si pentru cele mai numeroase familii

Samsung RB29FSRNDSA este o combina frigorifica destul de mare si, in mod paradoxal, acesta poate fi si unul dintre cele mai mari defecte ale sale. La o inaltime de 178 de cm, este destul de clar fapul ca unele persoane nu vor ajunge la ultimul raft. Din fericire, acesta este si cam singurul minus al aparatului, cel putin singurul care chiar reprezinta o problema reala pentru unii.

In rest, combina este extrem de incapatoare si poate fi una dintre cele mai bune solutii pentru familiile numeroase, mai ales daca luam in considerare raportul calitate-pret. Volumul sau total este de 290 l, acesta impartindu-se in felul urmator : 192 l pentru frigider si 98 l pentru congelator.

Frigiderul are trei rafturi din sticla, fiecare suficient de spatios pentru a face loc chiar si celor mai voluminoase vase. Materialul este unul mai neobisnuit, dar, vorbind despre un aparat electrocasnic marca Samsung, acesta este cu siguranta si unul de calitate. Pe usa mai exista patru rafturi (dintre care unul mare pentru bauturi si unul pentru oua) iar partea de jos a frigiderului este dedicata compartimentului pentru fructe si legume.

Pe de alta parte, congelatorul are si el trei compartimente si o capacitate de congelare de 12 kg in 24 de ore. Este cu siguranta un congelator mare si poate face fata unui volum de alimente foarte consistent. In plus, exista si un compartiment care poate fi scos in totalitate, pentru o golire mult mai usoara.

Clasa energetica superioara si multe dotari

Combina-frigorifica-Samsung-RB29FSRNDSA-sideAceasta combina are clasa energetica A+, garantand un consum redus, de doar 272 kW pe an. Asadar, prin achizitionarea lui Samsung RB29FSRNDSA se pot face si niste economii la facturile de electricitate. Autonomia combinei este de 20 de ore, iar nivelul de zgmot se situeaza si el la un nivel redus de doar 39 dB.

Vezi aici fotografii din mai multe unghiuri

Intreaga combina beneficiaza de un sistem de racire NO Frost, care ajuta la o racire uniforma atat in frigider cat si in congelator. Se elimina si formarea ghetii, ceea ce scade consumul si usureaza foarte mult procesul de dezghetare. Ca functie de siguranta se remarca sistemul de avertizare pentru usa deschisa si, multumita functiei de super congelare, alimentele pot fi congelate in timp record.

Cu alte cuvinte, Samsung RB29FSRNDSA este un aparat electrocasnic de inalta calitate care se gaseste la un pret foarte scazut pentru ceea ce ofera. Este putin cam inalt, dar asta presupune si un volum foarte mare. In plus, clasa energetica si toate functiile si sistemele suplimentare garanteaza o functionare desavarsita si un nivel superior de protectie a alimentelor.

9.8 Total Score
O combina frigorifica remarcabila

Pentru cei care cauta o combina frigorifica de dimensiuni mari, Samsung RB29FSRNDSA este cu siguranta un reper important. O combina frigorifica excelenta, cu un design reusit si la un pret foarte, foarte bun.

Tehnologie
9.8
Design
9.9
Pret
9.8