Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X – La pastrare in siguranta

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223XDe la unul dintre cei mai redutabili producatori de electrocasnice vine un aparat de 300 litri care are darul de a-ti pastra alimentele in conditii impecabile: combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X, uriasul tacut care stie totul despre cum trebuie sa stea mancarea.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Hotpoint EBF20223X – racire imbatabila

La capitolul racire, combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X este imbatabila. Aceasta prima functie a oricarui frigider este indeplinita la standarde de inalta definitie, prin maniera inteligenta in care combina transforma simpla racire in ambientul perfect pentru toate tipurile de alimente. Daca sunt proaspete, tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la noua zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.

Asta inseamna pur si simplu ca daca ai cumparat o salata verde luni si vrei s-o mananci joi, ea va sta foarte bine in combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X. Folosind-o, iti vei da seama ca este la fel de proaspata ca in prima zi: arata bine si a pastrat toate calitatile initiale. Daca este vorba despre mancare gatita, nu este loc mai bun pentru a o pastra in conditii excelente decat aceasta combina frigorifica mare si performanta, care are incorporata tehnologia Hygiene Advance, un tratament special cu ioni de argint in interiorul peretilor care reduce proliferarea bacteriilor si mucegaiului, pentru a oferi cel mai sigur mediu de pastrare. Aceasta asigura cel mai propice mediu pentru alimentele tale si ale familiei, indiferent cat de diferite ar fi.

Calitati estetice

Alte certe calitati care recomanda combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X sunt cele estetice, mai exact adaptabilitatea la spatiu in conditiile in care este un aparat suficient de confortabil si incapator pentru toate pretentiile tale. Mai mult, combina este economica, silentioasa si foarte eficienta, aspecte atestate de prezenta simbolului Ecotech, care identifica aparatele ce indeplinesc cele mai inalte standarde energetice.

Asadar, inalta performanta este garantata in conditii de consum minim, ceea ce este un avantaj net pentru tine. Nu in ultimul rand, cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus care permite usii sa stea inchisa (pastrand astfel interiorul curat), fara formare de mucegai sau mirosuri neplacute.

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotrografii

Pret foarte convenabil

Aminteam de faptul ca este incapatoare. Interiorul combinei frigorifice No Frost Hotpoint EBF20223X este ingenious proiectat astfel incat sa se ridice la inaltimea exigentelor tale si nevoii de a avea toate alimentele la indemana si suficient de departate cat sa nu fie nevoie sa le pui unele peste altele, ceea ce ar ingreuna alegerea oricaruia dintre ele. In aceste conditii, nu mai este nevoie de un efort suplimentar pentru a decide daca iaurtul poate sta langa oala cu ardei umpluti. Le vei vedea pe amandoua, vei avea controlul deplin asupra manevrarii lor si nu-si vor imprumuta niciodata mirosurile. Aceasta este, de altfel, o alta mare calitate a combinei frigorifice No Frost Hotpoint EBF20223X, care te scapa de griji din toate punctele de vedere, la un pret foarte convenabil.

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBF20223X – La pastrare in siguranta
Cumpara online combina frigorifica Hotpoint EBF20223X

In lista de mai jos gasesti cateva magazine online de unde-ti poti comanda aceasta combina frigorifica. Preturile sunt foarte bune in aceasta perioada, verifica fiecare magazin poate prinzi si vreo promotie

9.7 Total Score
O combina frigorifica full option

Hotpoint EBF20223X este acel monstru dragut care-ti pastreaza cu seriozitate tot ce ai de tinut la rece. Un aparat extrem de fiabil, dar si foarte aratos. Pe noi ne-a convins, mai ales ca nici nu este deosebit de scump.

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.7