Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Hotpoint XH9 T2Z COJZHCombina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH are un volum net total de 369 litri, dimensiuni de 200.1 x 60 x 72, este full no frost si are consum redus de energie. Culoarea silver black confera un aspect placut si  elegant, iar volumul o recomanda pentru familii numeroase.

Mancarurile cu drag gatite, trebuie tot cu drag pastrate. Si cum s-ar pastra mai bine o mancare, daca nu in frigider. Intrebarea este, de ce in frigider si nu intr-o combina frigorifica? De ce sa pastram doar mancare gatita, daca putem face si alte provizii? Asadar, alegem combina frigorifica!

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Hotpoint XH9 T2Z COJZH pastreaza alimentele proaspete, ca in prima zi

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH este dotata cu tehnologia full no frost si are un singur compresor ce deserveste atat frigiderul, cat si congelatorul. Structurarea interioara a acestei combine frigorifice este una foarte confortabila pentru utilizator.

Frigiderul, are un volum net de 264 litri si are trei rafturi din sticla safe glass, un suport special pentru sticle, un sertar cu functia ultra fresh crisper zone, destinat produselor din carne. Acest sertar este izolat cu filtru de etilena, pentru ca alimentele sa isi pastreze proprietatile si aromele. Este prezent si sertarul destinat legumelor si fructelor.

Tehnologia No frost vine si ea in avantajul utilizatorului, evitand necesitatea dezghetarii congelatorului si frigiderului si pastrand alimentele la temperatura constanta, fara ca acestea sa fie inghetate. Ventilatorul de pe peretele interior al combinei frigorifice, permite circularea omogena a aerului rece si lipsit de umiditate.

Functia Active Oxygen 2.0 elimina molecule de ozon, ce pastreaza mancarea proaspata, elimina mirosurile neplacute si reduce bacteriile. Cu ajutorul acestei functii, alimentele sunt pastrate proaspete, pana la 9 zile.

Suporturile de pe usa frigiderului, sunt in numar de 4. In partea de sus, suporturile au capac, fiind destinate untului si branzeturilor. Suportul de jos este destinat sticlelor, de mici sau mari dimensiuni.

Pe exteriorul usii se regaseste afisajul LED, ce arata ora si eventual temperatura frigiderului.

Congelatorul, are un volum net de 105 litri si are trei sertare spatioase. Sertarul al doilea este XXL, pentru pachetele de mari dimensiuni. Sertarul de jos este destinat racirii rapide, fiind fast freeze zone. Capacitatea de congelare este de 10 kg in 24 de ore.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Zgomotul facut de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH este unul redus, aceasta avand un nivel de zgomot de 38dB. Consumul de energie annual este de 282 kWh/an, aceasta incadrandu-se in clasa A++ a consumatorilor de energie. Functia Holiday asigura un consum redus de energie atunci cand frigiderul nu este folosit o perioada indelungata.

Deschiderea usilor este standard, adica in partea dreapta, iar manerul este vertical. Nu este specificata reversibilitatea usilor, insa cu siguranta acestea sunt reversibile.

Pretul de achizitie pentru aceasta combina frigorifica este unul destul de ridicat, comparativ cu al altor produse similare, insa tehnologiile oferite de Hotpoint XH9 T2Z COJZH, precum Full No Frost, Active Oxygen,   Holiday, Super Freeze sau Super Cool, sunt unele din cele mai bune, din punctul de vedere al calitatii. Raportul calitate pret este echitabil, combina frigorifica meritandu-si in totalitate pretul.

In lista de mai jos gasesti mai multe modele de combine frigorifice pe care le poti cumpara cu reducere astazi.

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH
Deal

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, Full No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Silver Black. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S
Deal

Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S

Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S, 271 l, H 177.8 cm, Clasa A+. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF
Deal

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178, Arginti. Verifica pretul akoom si vezi ce reducere obtii!

no comments 8 ani ago
Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX
Deal

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l, Clasa A+, H 188.5, Inox. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 8 ani ago
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua
Deal

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense, Dozator apa, H 188.5, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

no comments 8 ani ago
Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW
Deal

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider cu doua usi Arctic AND275+
Deal

Frigider cu doua usi Arctic AND275+

Frigider ieftin cu doua usi Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider Liebherr CTP2921
Deal

Frigider Liebherr CTP2921

Frigider Liebherr CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Alb. Il poti cumpara akoom cu o mare reducere de pret!

no comments 8 ani ago
7.3 Total Score
Hotpoint XH9 T2Z COJZH, noua ta combina frigorifica

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH este cu siguranta alegerea perfecta pentru cei care cauta un frigider capabil sa ofere tot confortul posibil. Vorbim de o combina frigorifica no frost cu consum redus de energie.

Tehnologie
9.6
Design
9.7
Pret
9.8
0