Combina frigorifica Beko RCNA340E20X – Performanta pentru siguranta alimentara

Combina frigorifica Beko RCNA340E20XIn conditiile in care nu se mai poarta bucatariile mari, ci mai degraba cele deschise, care fac „corp comun” cu locul de luat masa si de stat la o cafeluta in fata televizorului, o combina frigorifica discreta, eficienta, silentioasa si care sa se incadreaze cu usurinta in decor este o alegere ideala. Una care corespunde perfect acestor cerinte este combina frigorifica Beko RCNA340E20X.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Beko RCNA340E20X – spatiu functional din plin

In ciuda faptului ca are o inaltime de 175 cm, combina frigorifica Beko RCNA340E20X are o uimitoare capacitate de 302 litri, ceea ce inseamna spatiu mare si de stocare a alimentelor si de manevra, intrucat in sfarsit nu vei mai fi nevoit sa pui alimentele unele peste altele si nici sa iei un frigider enorm doar pentru ca sunteti patru persoane in casa. Acastei nevoi ii raspunde perfect combina frigorifica Beko RCNA340E20X, cu silueta ei zvelta si cu aspectul elegant, care afiseaza un ultramodern display electronic.

Odata pus in functiune, noul tau frigider te va surprinde cu capabilitatile lui. Nu este doar frumos, ci si spatios, foarte functional si ti-a pregatit o multime de avantaje intr-un pret foarte accesibil. In primul rand, tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare. Concret, sistemele separate de racire din cele doua compartimente fac ca fructele si legumele sa se mentina ca proaspat culese. Asadar, daca nu ai timp de piata in fiecare zi, nu-ti face griji, in combina frigorifica Beko RCNA340E20X vei gasi rosiile si strugurii in stare de prospetime zile la rand. Si asta nu doar pentru ca frigiderul tau stie secretul prospetimii, ci si pentru ca este dotat cu sisteme antibacteriene care mentin igiena in interior. Filtrul activ, de carbon, elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului si prelungeste astfel calitatile produselor pe care le-ai pus pe rafturi, prin neutralizarea bacteriilor si microorganismelor.

Silentioasa si economica

Beko RCNA340E20XIn al doilea rand, pe langa adaptarea perfecta la spatiul tau si faptul ca iti mentine alimentele in deplina siguranta, combina frigorifica Beko RCNA340E20X te va mai surprinde si cu capacitatea ei de a fi silentioasa si foarte economica din punct de vedere energetic. Este stiut ca aparatele frigorifice in clasa energetica A+, asa cum este si combina Beko, consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.

Faptul ca ai adus un frigider acasa nu inseamna ca prezenta lui trebuie sa-ti strice siesta. De aceea, aceasta combina frigorifica este perfecta pentru tine, cu capacitatea ei de a se adapta si de a furniza cele mai bune servicii de racire. Daca se intampla sa uiti usa frigiderului deschisa mai mult de un minut, combina te avertizeaza sonor, dovedind astfel ca este atenta la siguranta ta alimentara.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Incapatoare, ingenioasa

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Deci, daca iti place apa de la frigider mai rece, poti sa ti-o aranjezi dupa plac. Daca pungutele din congelator trebuie sa fie bocna mai mult timp si nu doar pana la Revelion, din nou ai libertatea de a decide ce este mai bine pentru planurile tale, iar combina frigorifica Beko RCNA340E20X le va indeplini intocmai.

Daca iti place ca alimentele sa nu stea inghesuite sau sa fie asezate pe „feluri”, adica branzeturile pe un raft, carnea pe altul si muraturile in alt compartiment, nu trebuie decat sa alegi unde, ce si cum, intrucat combina ta Beko este suficient de incapatoare si ingenios proiectata din perspectiva gestionarii spatiului. Nici n-ai crede ca este capabila sa tina atat de multe alimente si atat de bine in conditiile in care nici nu este inalta pana in tavan si nici greoaie sau atat de masiva incat sa se vada in living de dupa peretele bucatariei.

9.7 Total Score
Beko face combine frigorifice bune si ieftine

Beko RCNA340E20X este combina frigorifica ideala pentru cei care nu vor un monstru in bucatarie, dar nici un frigider in care sa nu poata pune prea multe. Cu un spatiu bine gandit si eficient compartimentat, aceasta combina de la Beko poate fi alegerea fericita pentru multi dintre cei care ne citesc.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.7