Combina frigorifica Arctic ANK316+ – Eleganta si robustete

Combina-frigorifica-Arctic-ANK316+Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai. Pana in anii ’90, Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, apoi a devenit parte a unei companii de renume, grupul Arçelik.

Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un electrocasnic incapator

Arctic se numara printre cele mai mari 100 de companii private din Romania, fiind lider detasat pe piata locala de electrocasnice, cu o cota de piata de circa 35%. De generatii, in casele noastre, Arctic este o poveste frumoasa, 100% romaneasca. Candva, produsele lansate sub acest brand erau gasite cu greu si erau vedete ale oricarei gospodarii. Astazi, calitatea Arctic vine cu accesibilitate si o variata prezenta in magazine.

Frigiderele Arctic fac parte din inima romanilor de peste 40 de ani. In prezent, performanta combinei frigorifice Arctic ANK316+ sta in rand cu cele mai stralucite produse electrocasnice, evidentiindu-se prin raportul calitate-pret si prin insusirile de exceptie. In primul rand este un electrocasnic elegant, cu linii fine, si totusi robust si incapator.

Combina frigorifica Arctic ANK316+ are trei rafturi racitor si trei rafturi usa ajustabile, asa incat nu va fi niciodata o problema aranjarea alimentelor in interior. Fast Freeze XL Zone este un compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Prin Garden Fresh, ai doua cutii confortabile pentru depozitarea optima a legumelor si fructelor. XXL Bottle este raftul-minune pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.

Combina-frigorifica-Arctic-ANK316+-leftSi inca o surpriza: Mix zone, adica rafturile ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni. Acum esti linistit: poti sa pastrezi mancarea in conditii de igiena perfecta.

Mai bine pentru familie

Arctic este cel mai mare producator de produse electrocasnice din Romania, in cadrul companiei lucrand 2.400 de angajati. Intreaga productie se bazeaza pe calitate si inovare, combina frigorifica Arctic ANK316+ nefacand exceptie. Pe langa aspectul minunat si capacitatea mare, combina se remarca si printr-o functionare silentioasa si, nu in ultimul rand, printr-un consum mai redus de energie, aspect foarte important atunci cand vine vorba despre alegerea unui aparat electrocasnic care aduce viitorul in casa fiecaruia. Nu este putin lucru sa ai o combina frigorifica ce ofera o economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice  din clasa A.

Cumpara akoom si beneficiezi de reducere

Asadar, poti sa alegi linistit pentru bucataria ta ultramoderna combina frigorifica Arctic ANK316+ nu doar pentru ca este romaneasca, ci si pentru ca este o piesa frumoasa, robusta, fiabila, cu garantie extinsa, care pe deasupra iti pastreaza alimentele in conditii perfecte si consuma foarte putina energie. Familia ta va fi incantata sa faca parte din procentul de 80% dintre familiile din Romania care au cel putin un produs Arctic in casele lor.

9.5 Total Score
O combina frigorifica buna in orice casa

Combina frigorifica Arctic ANK316+ este un eletrocasnic excelent din punctul de vedere al raportului calitate / pret. O recomandam cu placere, este un obiect de mare ajutor. In sprijinul achizitiei vin si reducerea mare de pret + garantia extinsa.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.8