Sennheiser HD 219, confort, aspect si utilitate, intr-un singur set de casti

Casti-audio-cu-banda-Sennheiser-HD-219O pereche noua de casti inseamna sansa de a asculta muzica preferata la un nivel superior de redare a sunetelor. Insa, multe dintre modelele actuale, mai ales cele care se inscriu cu succes printre produsele de calitate premium, ofera ceva mai mult de atat, fiind confortabile, avand un design placut si oferind destul de multa protectie impotriva sunetelor din exterior.

Castile cu banda Sennheiser HD 219 ofera exact acest lucru si, chiar daca nu sunt niste casti pentru cei care lucreaza in domeniul muzical, pentru persoanele care nu isi doresc decat sa asculte muzica de calitate, ele pot reprezenta o alegere mai mult decat potrivita.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Confortabile, ergonomice si la moda

Sennheiser HD 219 este o pereche de casti care, cel putin in ceea ce priveste aspectul, va fi cu siguranta pe placul cumparatorilor. In primul rand, sunt destul de mici si, astfel, pot fi purtate fara probleme pe strada, fara a atrage atentia asa cum se intampla cu modelele mult mai mari. Atat in jurul urechilor cat si pe banda exista un strat destul de gros de burete, ceea ce face ca purtarea lor sa fie foarte confortabila.

Marimea nefiind una exagerata, castile acopera urechile numai bine pentru a reusi sa protejeze utilizatorul de majoritatea sunetelor exterioare nedorite. Acest tip de design va atrage probabil multe priviri din partea celor interesati si va fi atat pe placul baietilor cat si pe cel al fetelor. Firul este si el unul destul de lung, la 1.4 metri fiind foarte greu sa il consideri insuficient.

Vezi si review-ul la castile Sennheiser PX 100-II

Performante bune si multa flexibilitate

Casti-audio-cu-banda-Sennheiser-HD-219-sideSennheiser HD 219 se bucura de un control simplu, cu un singur buton prin care se seteaza melodia, dar prin care se poate si raspunde la telefon. In ceea ce priveste microfonul, acesta este incorporat si ofera o calitate sonora decenta, persoana de la celalalt capat al firului reusind sa inteleaga bine ceea ce are de spus utilizatorul. Volumul se seteaza, de asemenea, prin intermediul unui buton lateral, lucru binevenit si, de regula, absent la castile cu un control atat de simplu.

Vezi aici mai multe fotografii si pret

Calitatea sonora este si ea una destul de buna, asta daca proprietarul nu este un impatimit al basului. La un volum foarte ridicat, acesta incepe sa se auda bruiat, dar pana sa se ajunga la acest nivel (de altfel, unul de nedorit), totul functioneaza bine, iar restul sunetelor si notelor se aud clar indiferent de setarile castilor. Practic, orice melodie este redata corect la orice volum, un mare avantaj pentru acest set de casti.

Asadar, Sennheiser HD 219 ar reprezenta o alegere interesanta pentru cei care vor sa fie la moda, dar care nu sacrifica aspectul pentru o mai mare calitate. Pana la urma, daca folosesti castile la un volum normal, asa cum este si indicat, nu vei avea nicio problema cu niciun tip de sunet, melodiile auzindu-se foarte bine. Lipsa unor accesorii suplimentare este, totusi, un minus, dar, chiar si asa, castile isi demonstreaza calitatea de nivel premium si, in acest moment, se gasesc chiar la un pret mai mult decat avantajos.

9.1 Total Score
Casti excelente la un pret foarte bun

Castile audio Sennheiser HD 219 se remarca prin calitatea sunetului, poate mai putin prin design. Sunt totusi bine realizate si pot fi cumparate la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.1
Design
8.9
Pret
9.3