Camera video Sony FDRAXP33B – Detalii fara limite

Unii cred ca daca vrei sa stii totul despre viitorul camerelor video si despre performantele lor, uita-te la Sony. Intr-adevar, daca privesti camera video Sony FDRAXP33B, compacta, minimalista si extrem de performanta, pare rupta dintr-un film SF, iar ceea ce poate face iti taie respiratia.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Detalii exceptionale la camera video Sony FDRAXP33B

Camera video Sony FDRAXP33BCamera video Sony FDRAXP33B realizeaza materiale 4K ce se disting prin faptul ca au atat de mult mai multe detalii decat materialele Full HD, incat acelea iti vor parea niste filme vechi, de pe vremea fratilor Lumiere. Detaliile pe care le surprinde aceasta camera sunt aproape de necrezut si te-ai putea imagina la vreun show. Nici nu ai stiut ca natura poate fi atat de frumoasa si de spectaculoasa si mai departe de ochiul liber, nu-i asa? Indiferent ce se intampla cu cadrul, ca este instabil sau in miscare, camera video Sony FDRAXP33B este de neclintit cu ajutorul functiei de stabilizare a imaginii.

Aceasta cea mai mobila, mai avangardista si mai performanta camera video 4K de pe piata transforma automat materialele filmate 4K in Full HD, cu detalii exceptionale, este capabila sa regleze zoomul, focalizarea, expunerea, diafragma, timpul de expunere, deplasarea AE sau modul de ajustare a balansului de alb. Vizorul electronic ofera o previzualizare clara a imaginilor.

Si pentru ca Sony s-a dovedit in timp un brand maestru in a face viitorul posibil, camera video Sony FDRAXP33B poate deveni in orice moment un aparat de fotografiat. Este suficient sa pui camera video in modul imagini statice si poti captura imagini individuale de o calitate uluitoare la fel de usor ca si cu o camera foto. Contribuie din plin la toate aceste performante un obiectiv superangular ZEISS de 29,8 mm, cu zoom optic 10x, reglat special pentru 4K.

Pentru regizorul din tine

Camera video Sony FDRAXP33B este perfect capabila sa te transforme intr-un regizor. Poti selecta o anumita portiune a imaginii si o poti reda la calitate Full HD, datorita tehnologiei de inalta rezolutie 4K, poti schimba dimensiunea decuparii cu maneta de zoom sau cu pictograma afisata pe ecran. Inregistrezi cu usurinta materialul filmat dintr-o varietate de unghiuri, apoi adaugi efecte care sa evidentieze momentele cheie si camera video poate sincroniza automat rularea acestora pe coloana sonora aleasa. In plus, beneficiaza de un senzor de ultima generatie cu ajutorul caruia partajezi instantaneu scenele cu imagine si sunet de inalta calitate.

Cumpara akoom si beneficiezi de reducere

Cu motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X obtii imagini mai naturale si mai realiste. In plus, are o functie speciala pentru redarea unei secvente spectaculoase de imagini suprapuse pentru a urmari fiecare fractiune de secunda a actiunii. In timpul redarii, poti regla intervalul dintre imagini sau intrerupe pentru a surprinde imagini statice. Esti la aniversarea zilei de nastere a fiicei tale si are invitate o multime de prietene, la tine in casa fiind un alai de zane carora nu vrei sa le pierzi niciun zambet? Utilizeaza functia de detectare a fetei a camerei video Sony FDRAXP33B pentru a optimiza focalizarea, expunerea si culoarea pentru persoanele cele mai importante dintr-o fotografie.

Sony FDRAXP33BSony FDRAXP33B

Camera video Sony FDRAXP33B – Detalii fara limite
Camera video Sony FDRAXP33B

Preturi foarte bune pentru o camera video de top. In lista de mai jos gasesti magazinele online de unde ti-o poti comanda akoom.

9.8 Total Score
Camera video cu proiector incorporat? Da!

Camera video Sony FDRAXP33B este cu adevarat uimitoare. Nu este foarte ieftina, nici nu ar avea de ce. Vorbim de o camera video de top, un produs cu care Sony reuseste sa sparga tiparele. Proiectorul de inalta fidelitate incorporat ne-a dat gata! 🙂

Design
9.7
Tehnologie
9.9
Pret
9.8