Boxa wireless Definitive Technology Cube – Cutia magica cu muzica preferata

Boxa-wireless-Definitive-Technology-CubeCand tehnologia nu mai are limite si pare sa-si ia zborul spre culmi ametitoare, precis ai avut de-a face cu boxa wireless Definitive Technology Cube. Esti uimit sa constati ca un dispozitiv atat de compact poate fi atat de puternic si ca un aparat atat de minimalist poate fi atat de independent energetic.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Pentru toate momentele si toate prilejurile

Boxa portabila wireless Definitive Technology Cube este cutia magica cu muzica preferata. Ti-ai programat un tur casnic de forta, sa stergi praful, sa gatesti, sa faci ordine? Nu uita de furnizorul armoniilor care vor face treaba sa mearga ca unsa. Vrei sa te relaxezi dupa atat amar de treaba pe terasa, cu o cafeluta si muzica ta? Nu uita de boxa portabila wireless Definitive Technology Cube. Vrei sa te remontezi dupa o zi grea si sa-ti dai un restart care sa te remonteze sa te apuci de treburile personale care iti aduc venituri in plus? Ia-ti alaturi boxa Cube. Pentru fiecare dintre aceste ipostaze, pentru buna ta dispozitie, relaxare sau remontare, pentru momente in care vrei sa fii doar cu tine sau clipele alaturi de familie si prieteni, aceasta boxa wireless are ceva de oferit.

Capacitati de exceptie

Boxa-wireless-Definitive-Technology-Cube-leftCapacitatea auditiva de exceptie deriva in primul rand din felul in care se aude bass-ul robust. Muzica ta este mai profunda si mai ampla ca niciodata. Totul se aude la o alta scara, parca ai auzi-o pentru prima oara si ti se pare mai frumoasa si mai majestuoasa decat inainte.

Asculta concertele Brandenburgice ale lui Bach cu aceasta boxa si vei pleca direct in vremurile pline de farmec in care aceste capodopere au fost compuse. Fiecare nota va fi inaltatoare, distinsa, iar ritmurile redate perfect te vor face sa te simti minunat. Sau poate vrei sa asculti Simply Red. Gratie calitatii sunetului furnizat de boxa wireless Definitive Technology Cube, te vei trezi dansand pe ritmuri de reggae si foile de placinta vor fi gata cat ai clipi. Sau poate vrei sa testezi boxa cu cateva piese rock. Aici e o adevarata nebunie frumoasa. Cu boxa wireless Definitive Technology Cube pana si vecinii tai octogenari se vor indragosti de toata pasiunea acestui gen, perfect redata in toata aspra ei frumusete.

Cumpara akoom la un pret foarte bun

Varf al tehnologiei momentului

Toate aceste insusiri nu sunt intamplatoare. Ele demonstreaza ca boxa wireless Definitive Technology Cube este un varf al tehnologiei momentului. Proiectata special pentru spatii precum bucataria sau curtea exterioara, Cube combina amplificatoare integrate de inalta calitate, procesoare digitale de semnal si difuzoare intr-o configuratie tripolara. Acesta tehnologie se bazeaza pe difuzoare amplasate la 90 de grade unul fata de celalalt, plus unul pe partea de sus. Boxa wireless Definitive Technology Cube are, cum era de asteptat, si capacitatea de a se „alia” unui alt dispozitiv (prin Bluetooth), in asa fel incat optiunile tale sa fie infinite. Toata muzica lumii poate fi alaturi de tine, pentru ca boxa wireless Definitive Technology Cube mai are o calitate esentiala: este independenta energetic pe termen lung. Conectata la sursa de alimentare, isi incarca automat bateria Lithium Ion incorporate, iar dupa deconectare ai pana la 10 ore de incantare muzicala libera.

9.7 Total Score
Definitive Technology Cube, o boxa wireless excelenta

Daca-ti doresti o boxa wireless de mare finete, Definitive Technology Cube ear trebui sa fie intre primele alegeri. Pretul este excelent, iar boxa iti va aduce sunet si vibratie.

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.5