ASUS ZenFone 2 ZE551ML, Dual Sim – Smartphone in formula castigatoare

Telefon-ASUS-ZenFone-2-ZE551MLAproape ca nu mai mira faptul ca Asus aduce mereu in prim-plan produse tot mai inovatoare. Trebuie sa aiba ele ceva ce „le scoate din rand”, altfel producatorul parca nu simte ca a lansat ceva nou. Este si cazul telefonului mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML, Dual Sim, foarte confortabil la pret si nu numai.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

ASUS ZenFone 2 ZE551ML – imbunatatirea experientelor

Ceea ce evidentiaza smartphone-ul ASUS ZenFone 2 ZE551ML este plierea producatorului pe tendintele momentului si implicit transformarea in realitate a cerintelor consumatorului. Astfel, dupa ce ani buni dispozitivele de acest tip au fost mereu mai mari, ajungand aproape sa ne cada din buzunare si posete, de le confundam cu tabletele, s-a revenit, firesc, la dimensiuni care sa le faca mult mai portabile, usor de tinut in palma mainii. Se poate spune ca Asus a „furat startul” tendintei cu acest excelent ZenFone 2, pentru a gasit formula castigatoare pentru ca revenirea dimensiunilor la unele rezonabile sa insemne nu doar un remarcabil design ergonomic, ci mai mult, prin inalta tehnologie, o imbunatatire a experientelor chiar si in conditiile unui telefon mult mai compact.

Culori vibrante si dinamice

In telefonul mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML, Dual Sim se remarca imediat un plus de atentie la fiecare detaliu, proiectarea fiecarui element avand destinatia clara de a face consumatorul fericit cu performanta smartphone-ului. Ce a rezultat se adapteaza perfect in palma mainii, iar ecranul de 5,5 inch ofera imagini cu mult mai bune, care te surprind placut. Nu-ti poti lua privirea de la acest ecran cu unghiuri atat de bune de vuzualizare, luminos, care reda in culori vibrante si dinamice. Totul pare nou, aproape regandit de la zero, in cazul smartphone-ului ASUS ZenFone 2 ZE551ML. Aspectul este ultramodern, cu o portabilitate excelenta, ceea ce genereaza usurinta in manevrare. Are un buton in spate, care permite captarea de selfie-uri, reglarea volumului si se adapteaza la sarcini indiferent cu ce mana este folosit telefonul. Interfata prietenoasa pe care o stiai de la celelalte telefoane mobile ale acestui producator este si mai atragatoare, cu peste 200 de actualizari si functii noi.

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotografii

Succesul selfie-urilor, garantat

Si pentru ca am amintit de ecranul uluitor, experienta de vizualizare si capacitatea de a face poze, aici este unul dintre punctele forte ale telefonului mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML, Dual Sim. Camera din spate, de 13 MP, va furniza intotdeauna unele dintre cele mai bune poze pe care le poti face cu un asemenea dispozitiv. Rar ai vazut imagini atat de clare si de o asemenea calitate. Modul Light Low fuzioneaza tehnologia fiecarui pixel pentru a captura fotografii de pana la 400% mai luminoase pe timp de noapte sau in scene de lumina scazuta, fara a fi nevoie de blitz. Cat despre camera frontala, succesul selfie-urilor este garantat. La fel si apelurile video. Cat priveste sunetul, telefonul mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML, Dual Sim te provoaca sa asculti la el orice muzica vrei. O vei percepe in conditii excelente, cu bass puternic si profund, ca pentru ascultatorii cu pretentii inalte.

Toate aceste performante au la baza dotarea acestui telefon cu un redutabil procesor Quad Core, care, stii deja, inseamna performante superioare cu un consum minim de energie. De aici, toate avantajele: navigare usoara, raspuns prompt la comenzi, rezistenta indelungata, autonomie prelungita.

9.6 Total Score
Un smartphone de calitate la un pret decent

ASUS ZenFone 2 ZE551ML este un telefon care nu te va lasa curand. Calitatea Asus isi spune cuvantul si atat in ce priveste partea tehnica, dar si in designul produsului. Un telefon care ne-a placut, un instrument bun si prietenos pentru toti cei care-si doresc un smartphone performant. Pretul este si el unul excelent, gratie reducerilor din aceasta perioada.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.6
  1. Ceasuri ieftine aprilie 14, 2016 at 9:30 pm

    Am avut acest smartphone. E de nota 8 spre 9. Pretul il face atractiv