Samsung VCC52F0S3R, un aspirator mic si util in locuintele de dimensiuni reduse

Aspirator-Samsung-VCC52F0S3RCa toate aparatele electrocasnice, si in cazul aspiratoarelor se poate face diferentierea intre produsele mai ieftine, pe care toata lumea si le poate permite si cele de clasa premium, care ofera mai multe dotari si, in general, o functionalitate ridicata. Insa, atunci cand achizitionezi un model de la o firma de traditie, chiar daca vorbim despre unul ieftin, trebuie sa te astepti ca performantele acestuia sa fie bune, cel putin luandu-se in considerare si pretul.

Iar Samsung VCC52F0S3R este exact genul acesta de produs, un aspirator la pret redus, care poate reprezenta o solutie pentru cei care nu isi doresc decat un aparat decent cu care sa elimine praful.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un model micut, care poate fi de ajutor

Dupa cum se poate vedea inca din primul moment, Samsung VCC52F0S3R este genul de aspirator care nu ocupa mult spatiu, avand dimensiuni de doar 350 x 219 x 269 cm. Cu toate acestea, vorbim despre un aparat destul de greu care, la 6 kilograme, poate pune ceva probleme unui copil sau unei persoane in varsta. In rest, insa, el poate fi alegerea ideala pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi. Ca design, aspiratorul este atractiv, are culoarea rosie si un LED care indica momentul cand aparatul functioneaza. Controlul se realizeaza foarte simplu, prin apasarea singurului buton cu care este prevazut. In rest, cablul de alimentare este suficient de lung pentru a nu pune nicio problema din acest punct de vedere si poate fi derulat automat, ceea ce reprezinta un avantaj.

Citeste review-ul
Vezi si review-ul la aspiratorul Samsung VC15QSNMARD

Daca doriti sa va orientati spre un model cu pret accesibil, chiar ieftin s-ar putea spune, dar de o calitate destul de inalta, aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD poate fi la indemana pentru o multitudine de posibili clienti.

Utilitate medie, insa suficienta pentru o casa obisnuita

Aspirator-Samsung-VCC52F0S3R-leftSamsung VCC52F0S3R nu este un aspirator care sa poata fi utilizat in conditiile unui praf persistent sau daca suprafata de aspirat este una foarte mare. In primul rand, acest lucru este demonstrat de capacitatea de colectare de 2.5 kilograme, una buna pentru un apartament sau pentru o casa de dimensiuni mai reduse, dar in niciun caz de ajuns pentru o vila sau un spatiu de birouri. Aspiratorul este unul cu sac, asa ca acestia vor trebui schimbati regulat dar, chiar daca sistemul este unul mai invechit, pe piata se gasesc inca numeroase solutii de schimb.

Cumpara akoom cu reducere. Vezi pretul!

In al doilea rand, nici performantele nu il recomanda pentru treburi prea dificile. Clasele de eficienta pentru emisiile de praf, curatarea suprafetelor dure sau a covoarelor nu sunt cele mai grozave, dar pentru o locuinta obisnuita nici nu trebuie mai mult. Aspiratorul este dotat cu o perie standard si cu un accesoriu pentru spatii inguste, asa ca poate fi utilizat in situatii diverse. Iar nivelul sau de zgomot este unul normal.

Citeste review-ul
Vezi si review-ul la aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator accesibil si destul de performant, reprezentand o optiune foarte buna daca ai nevoie de un astfel de aparat. Pretul aspiratorului este in jur de 230 de lei, fiind cu adevarat unul dintre cele mai accesibile.

Asadar, Samsung VCC52F0S3R este un aspirator potrivit pentru locuintele mai mici, in care in mod normal nu se depune foarte mult praf. Nefiind un model foarte incapator si nici unul extrem de puternic, aparatul nici nu poate fi recomandat pentru cladiri cu suprafete foarte mari. Insa, atat timp cat ai de la el asteptarile potrivite, sunt destul de putine sanse sa fii dezamagit de acest model al carui raport calitate pret este de altfel unul mai mult decat acceptabil.

9 Total Score
Samsung VCC52F0S3R, un aspirator pentru toate buzunarele

Samsung VCC52F0S3R este un aspirator potrivit pentru locuintele mai mici. Il puteti cumpara la un pret foarte bun, mai ales ca are si o reducere interesanta. Un aparat electrocasnic util care ne-a convins.

Tehnologie
8.8
Design
8.9
Pret
9.3