Review aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Aspirator-fara-sac-Samsung-VCC44E0S3BFiltrul HEPA reprezinta cea mai eficienta metoda de curatare, asigurand o aspirare completa si mentinand un cadrul sanatos pentru intreaga familie. Samsung VCC44E0S3B este un aspirator accesibil si destul de performant, reprezentand o optiune foarte buna daca ai nevoie de un astfel de aparat.

Pretul aspiratorului este in jur de 230 de lei, fiind cu adevarat unul dintre cele mai accesibile.

Cumpara-l akoom

Design compact atractiv

Aspiratorul este un dispozitiv pe care iti doresti de obicei sa il depozitezi usor si sa nu ocupe prea mult spatiu. Modelul masoara 398 x 272 x 243 mm si are o greutate de 6 kg. Albastrul folosit pentru carcasa este unul viu, fiind destul de atractiv si avand un aspect jucaus. Modelul este alcatuit dintr-un plastic de calitate si este rezistent. Se remarca faptul ca rotile sunt mai mari decat in alte cazuri. In acest fel te vei putea misca mai usor, iar aspiratorul va avea in acelasi timp o stabilitate ridicata. Pentru transportul intre camere ai la dispozitie un maner plasat pe compartimentul de praf. Tubul de colectare este telescopic si alcatuit din metal, fiind usor de adaptat dupa necesitate si in acelasi timp usor de depozitat.

Eficienta mare de aspirare

Eficienta de aspirare depinde in primul rand de capacitatea si tipul recipientului pentru praf, precum si de putere si calitatea filrtrului.

Aspirator-fara-sac-Samsung-VCC44E0S3B-sideAspiratorul beneficiaza de sistemul Twin Chamber care imparte recipientul pentru praf in doua camere mai mici. In prima din ele sunt distribuite particulele in urma aspirarii si sunt separate de aer. Particulele mari de praf sunt filtrate si trec in compartimentul in care urmeaza sa fie depozitate pana cand sunt aruncate.

Compartimentul are o capacitate de colectare de 1.3 litri si este din plastic, asa ca nu vei mai avea nevoie sa schimbi saci.

Filtrul HEPA reprezinta principalul atu al aspiratorului. Acesta este potrivit in special pentru persoanele interesate in primul rand de sanatatea celor dragi. La nivel international modelul este potrivit pentru beneficiile oferite persoanelor cu alergii. Calitatea aerului evacuat este una ridicata. Filtrul capteaza toate tipurile de microparticule, de la praf pana la polen, mucegai sau par de animale. Aspirarea este eficienta pe orice tip de suprafata, de la cele netede precum parchetul si pana la pardoselile acoperite de covoare.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Puterea este de 1500 W, iar puterea de aspirare este de 310 W. Puterea de aspirare nu este reglabila, asta insemnand ca este constanta si nu o poti adapta in functie de suprafata sau nivelul de murdarie.

Nivelul de zgomot este unul destul de redus, avand o valoare de 81 dB.

Cablul de alimentare are o lungime de 6 m si beneficiaza de un sistem automat de derulare, oferind astfel libertate de miscare.

Asadar, aspiratorul Samsung VCC44E0S3B este unul atractiv in primul rand datorita filtrului HEPA. Alaturi de sistemul Twin Chamber patentat de cei de la Samsung si de capacitatea mare de colectare, aspiratorul asigura un randament foarte bun si isi merita pe deplin achizitia. Pentru un pret mai mic de 250 de lei aparatul este unul dintre cele mai atractive disponibile in momentul actual.

8.8 Total Score
Un aspirator ieftin, dar o buna achizitie

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator fara sac foarte bun, daca ne gandim la raportul calitate / pret. In review-ul de astazi l-am descusut pe toate partile si ne-a convins de calitatile pe care le are.

Tehnologie
9.1
Design
8.6
Pret
8.8