Aspirator cu sac Beko BKS1430C – Curatenia ca stil de viata

Aspirator-cu-sac-Beko-BKS1430CIn cei aproape 20 ani de experienta internationala, Beko a castigat aprecierea si recunoasterea consumatorilor din peste 100 de tari, prin intermediul produselor sale inovatoare. De la tehnologia neobisnuit de ingenioasa ce are la baza lumina albastra la cele mai moderne forme si inovatii avansate, prin politica de distributie si prin campanii inovative de comunicare, marca Beko a reusit sa se impuna printre primele marci de electrocasnice in ceea ce priveste cota de piata.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Dinamic si performant

Astazi, consumatorii au asteptari din ce in ce mai complexe pentru investitiile pe care le fac.  Te astepti ca electrocasnicele pe care le achizitionezi sa fie aspectuoase, fiabile, economicoase, moderne, functionale si de uz indelungat. Nu in ultimul rand, le doresti la un pret accesibil. Din toate aceste perspective, produsele Beko si-au construit un renume in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, performantele tehnologice si asistenta post-vanzare. Tocmai de aceea, au ajuns la peste 250 de milioane de consumatori. Ce le diferentiaza de celelalte intr-o piata atat de dinamica si de competitiva?

Daca luam ca exemplu aspiratorul cu sac Beko BKS1430C, in primul rand avem de-a face cu un aparat foarte bine desenat, compact, usor de depozitat si dotat cu cele mai moderne tehnologii. Odata pus in functiune, este un maestru al curatarii locurilor greu accesibile, are forta si este extrem de mobil. Usor de plimbat prin casa, va face o curatenie „sticla”, adaptandu-se sarcinilor cu operativitate si multumind cele mai inalte exigente in ale curateniei. In buna traditie Beko, si aspiratorul BKS1430C prezinta o inovatie: sacul colector te anunta cand este aproape plin, astfel incat sa-l poti scutura la timp. In acest fel, ai un dublu avantaj: nu mai imprastii praful prin casa, deci starea de curatenie a casei si implicit sanatatea familiei tale sunt pe maini bune, si faci o buna economie, intrucat ai control deplin asupra aparatului si eficientei lui, deci poti face economie de energie.

Tehnologii revolutionare

Aspirator-cu-sac-Beko-BKS1430C-leftMarca de top pe multe dintre pietele internationale, Beko ofera o gama diversa, de peste 2.000 de modele de electrocasnice. Produsele Beko sunt atent parametrizate si respecta toate standardele de siguranta. Din gama completa de electrocasnice Beko, ce incorporeaza tehnologie de ultima ora si un design modern, aspiratorul cu sac Beko BKS1430C este mai mult decat o aparitie. Este confortabil la utilizare, usor de depozitat, ca si de folosit, mult mai silentios decat alte aspiratoare din aceeasi gama, este puternic si poate fi folosit zilnic fara efort si fara bataie de cap. De altfel, aceasta este „semnatura” Beko, care vine cu solutii ingenioase ce inglobeaza creativitate, dar si intelegerea perfecta a existentei zilnice a consumatorilor.

Cumpara akoom si beneficiezi de reducere

Electrocasnicele Beko au fost proiectate special pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, punand la dispozitie solutii tehnologice de varf, pentru un stil de viata modern. De pilda, aspiratorul cu sac Beko BKS1430C permite setarea puterii de aspirare dorite in functie de gradul de murdarie si tipul suprafetelor ce trebuie curatate. Asadar, este suficient de versatil incat sa se adapteze si mochetei groase din baie si parului pe care il lasa pisica pe parchet. Apoi, dupa ce ai constatat incantat cat de repede si de bine ti-a curatat casa, la o simpla apasare de buton acest aspirator activeaza automat motorul de infasurare a cablului de alimentare, facilitand strangerea si depozitarea aparatului.

Beko promite ca va continua sa-si consolideze pozitionarea de brand premium inovator prin investitii in dezvoltarea de tehnologii revolutionare, adaptate stilului de viata al consumatorilor sai.

9.5 Total Score
Un aspirator care stie ce e aia curatenie

Beko BKS1430C este o alegere excelenta inb categoria aspiratoarelor cu sac. Pe langa dotarile tehnice complete, aspiratorul are si un pret foarte mic.

Design
9.3
Tehnologie
9.5
Pret
9.7