Resigilate evoMAG, reduceri de pana la 50%

evoMAG tine pasul cu marile magazine online si ne ofera luna de luna cate o campanie de reduceri la resigilatele din portofoliu. Despre resigilate stim cu totii, sunt produse foarte bune, iar pentru faptul ca au fost desfacute si poate si pentru ca au si cate un mic defect (atent documentat de catre magazin pentru a sti la ce sa te astepti), pretul este mult redus. Din cand in cand ne bucuram si de campanii de reduceri la resigilate, asa cum este si cazul campaniei de fata in care putem gasi produse resigilate ce au preturi mai mici cu pana la 50%. Resigilatele vin insotite de garantie, asa ca nu este niciun risc. Toate produsele sunt cu grija testate si monitorizate de tehnicienii magazinul online inainte de a fi reimpachetate si propuse spre vanzare in categoria de resigilate.

Vezi aici toate resigilatele evoMAG

Resigilate vedeta la evoMAG

In categoria resigilatelor intra cam toate categoriile de produse, insa sunt cateva categorii care au reduceri foarte bune. La ele ne vom referi astazi, asa ca mai jos o sa gasesti cateva sugestii excelente de produse resigilate la preturi mult mai mici decat de obicei.

  • Pana la 50% reducere la tablete resigilatevezi ofertele
  • Pana la 31% reducere la telefoane mobilate resigilatevezi ofertele
  • Pana la 36% reducere la laptopuri resigilatevezi ofertele
  • Pana la 50% reducere la electrocasnice resigilatevezi ofertele

Si daca vorbim de resigilate, pentru a putea compara preturile, te invit sa vezi si oferta de resigilate de la eMAG. Sunt si acolo preturi foarte bune si, la fel ca si in cazul de mai sus, in fiecare luna eMAG desfasoara o campanie de reducere a preturilor la resigilate. reducerile la resigilatele eMAG sunt in perioada 22-24 ale fiecarei luni, data pe care ar fi bine sa o tii minte 🙂 Se fac afaceri tare frumoase atunci…