Resigilate eMAG – preturi mult scazute la produse „vedeta”

Resigilate eMAG este deja un brand. O categorie de produse atent verificate de consilierii eMAG si repropuse spre vanzare la un pret mult mai mic. Produsele au doar mici neconformitati, insa nu le este afectata in niciun fel functionalitatea. In plus, resigilatele vin si cu garantie.

Vezi aici reducerile la resigilate

Pentru astazi eMAG ne propune o campanie de reducere a preturilor la resigilate, asa ca va puteti bucura de achizitii excelente din mai toate categoriile de produse. Reducerile ajung si pana la 70% in unele cazuri, asa ca se pot gasi gadgeturi, electronice sau electrocasnice la preturi mult mai bune decat in orice alta campanie de reduceri.

Resigilate – produse testate temeinic

Resigilatele sunt produse care au fost testate temeinic de tehnicienii eMAG, sau si-au confirmat calitatea in showroom-urile eMAG. Sunt, deci: testate, perfect functionale si, in plus, la un pret mai mult decat bun!

Garantia oferita pe fiecare produs achizitionat din categoria Resigilate este un motiv in plus sa credeti in calitatea acestor produse. Si daca resigilate inseamna automat si o reducere de pret, astazi reducerile sunt mult mai mari. Am vazut, de pilda, reduceri de pana la 30% la laptopuri foarte bune, ceea ce le face sa ajunga la consumatorul final la un pret extrem de mic. la fel de bine, sunt reduceri de pana la 40% la telefoane si tablete, iar in cazul electrocasnicelor, ce sa mai spun, acolo reducerile la resigilate sunt si mai mari.

Achizitionarea unui produs din categoria resigilate de la eMAG se face la fel de usor ca si in cazul produselor din alte categorii. Alegi produsul, il pui in cos, lansezi comanda si dupa un ”Doamne Ajuta” astepti sa-ti vina acasa produsul/produsele comandate. Bineinteles, daca nu esti multumit de ceea ce primesti, poti returna ce ai comandat. Dar nu prea cred sa fie cazul de asa ceva, am vazut ca la fiecare produs din categoria Resigilate sunt descrieri concrete si amanuntite privitoare la micile ”defecte” pe care le alre acel produs – in fond, motivele pentru care a ajuns in categoria Resigilate.

Daca vrei sa-ti cumperi ceva interesant la un pret mult mai bun, actioneaza akoom.