Reduceri de pana la 75% la parfumuri Elizabeth Arden

parfumuri Elizabeth ArdenÎnainte de Elizabeth Arden, machiajul de fiecare zi era asociat cu ceea ce la inceputul secolului trecut se numea „clasele de jos”. Dupa ea, cosmetica regulata a cucerit lumea, devenind un must al frumusetii feminine. Si, cum orice imagine a frumusetii se incheie majestuos cu picatura de parfum, este foarte indicat sa te adresezi unei case „cu state vechi”, seculare chiar, in stralucirea completa a femeii.

Vezi aici promotiile la parfumuri

In numele unei viziuni asura femeii moderne pe care aceasta casa a avut-o inca de la creatoarea ei, ai ca optiune apa de parfum Elizabeth Arden 5th Avenue Style. Odata ce te invalui in notele de liliac, magnolia sau mandarin exotic, New York-ul nu a fost niciodata mai pregnant in atitudinea ta. Voltele Manhattan-ului vor fi sesizabile la fiecare pas pe care il vei face.

Trebuie sa incerci neaparat si dulceata irezistibila a apei de toaleta Elizabeth Arden Sunflowers, care nu intamplator vine intr-o cutie galbena. Inspira luminozitate si o prospetime de invidiat gratie prezentei unor note de varf ca lamaia si lemnul de trandafir, insotite de floarea de portocal si bergamota. In aceeasi nota de prospetime revigoranta se incadreaza si apa de parfum Elizabeth Arden Green Tea Intense, care este mai putin dulceaga, dar mai fresh, abundand de note de telina, ceai, cuisoare, chimen sau menta care lasa in urma ta semne de vitalitate si dinamism.

Trebuie sa profiti si de mesajele profunde pe care le transmite apa de toaleta Eau fraiche, parfum floral care face senzatie de trei decenii, la fel de atragator de parca a fost lasat ieri. Lumea feminine pare ca nu nu se satura de combinatia de note fructate cu muscata roz, pachouli, iasomie si cedru din acest parfum.

Vezi aici mai multe parfumuri cu pret redus