Reduceri mari la gentile Francesca Moretti

Nimeni nu lucreaza cu pielea naturala ca italienii. Poate va ramane pentru totdeauna un mister felul in care deseneaza pantofii si posetele (despre masini, ce sa mai vorbim!).

Vezi aici reducerile

Pare sa fie din AND-ul italian aceasta unicitate cu care imediat iese in evidenta un produs din piele provenit din aceasta scoala, indiferent ca activeaza in Italia sau in strainatate, indiferent ca producatorii sunt tineri sau de varsta a doua.

Cand o geanta este Francesca Moretti, se cunoaste imediat. Inegalabilele calitati ale acestei posete incep prin faptul ca nu este nevoie sa spui nimic, sa faci vreun gest; se distinge imediat. Are curburi fine, un aspect de manusa, si arata ca si cand ai putea-o cu usurinta purta pe incheietura mainii, ca pe o bijuterie. Este neagra si totusi lucioasa in lumina cruda, mata in penumbra, o versatilitate care nu se intalneste foarte des la produsele din piele. Pare a avea o viata proprie si reuseste sa fie si extrem de functionala si de incapatoare, in dimensiuni de 43/30 cm.

Cele doua barete fixe o fac sa stea la bratul tau ca o podoaba. Vei intoarce toate privirile cu aceasta geanta care are scris peste tot „inspiratie italiana”. Daca o duci la birou, va pulsa, ca un obiect de lux, si daca o atarni in cuier. Daca o pui pe un scaun, nimeni n-o va da la o parte; este atat de eleganta incat nu va indrazni nimeni sa-i „ocupe locul”. Simpla atingere a pielii delicate, lucrate impecabil, pana la detaliul milimetric, este o placere absoluta. De aceea s-ar putea sa te trezesti mult mai pretentioasa chiar si cu bratara pe care vrei sa ti-o cumperi si care va sta pe brat alaturi de geanta Francesca Moretti. Excelenta genereaza excelenta…

genti-francesca-moretti

Genti Francesca Moretti