Reduceri mari la genti laptop

genti laptopUn laptop nu poate sta in orice geanta asa cum nu orice smartpnone poate sta in orice poseta. Geanta in care ne tinem pretioasa conexiune cu lumea ne reprezinta, asa cum il reprezinta si pe laptopul respectiv. Producatorii de genti laptop au sesizat importanta acestui accesoriu, astfel incat exista, la preturi foarte bune, genti laptop pentru toate gusturile si pentru toate… laptop-urile.

Vezi promotiile la genti pentru laptop

Geanta Laptop A+ LBLS20AB este de o eleganta aparte, spatioasa, potrivita pentru laptopul tau redutabil. Manerul este robust, cureaua de umar se regleaza dupa inaltime si mesajul este clar: in aceasta geanta este un campion. Din aceeasi serie se remarca geanta Laptop A+, MBL76B, compatibila cu laptopuri de 15- 16 inch, un adevarat birou la purtator, intrucat este prevazuta cu un compartiment organizatoric, iar buzunarele exterioare ofera acces rapid la telefon, chei, acte sau alte obiecte.

Geanta laptop Asus Helios este o vedeta. Design-ul gentii este slim, iar interiorul este captusit, fiind utilizat un material special pentru preluarea eventualelor socuri. Are un buzunar frontal numai bun sa-ti tii cele necesare secundare si este suficient de eleganta pentru a fi o alegere si pentru femeile de business.

Geanta laptop Hama 101086, Montego este de o fermecatoare simplitate, este masculina si are o alura sportiva. Un buzunar frontal incapator plus doua interioare asigura spatiu pentru alte accesorii sau obiecte personale, iar cureaua de purtare este detasabila, ceea ce aduce un plus de versatilitate acestei genti.

Daca vreti sa duceti tot biroul cu voi, aveti la indemana trollerul laptop HP Business, care poate transporta un laptop de pana la 17.3 inch impreuna cu cablurile intr-un compartiment principal captusit, spatios. Are o multime de spatii pentru alte obiecte auxiliare, se manevreaza rapid si usor, fiind un companion de nadejde pentru momentele in care a avea totul la indemana, nu doar laptopul, este foarte important.

Acestea ar fi doar cateva recomandari de genti laptop bune, genti pe care le puteti cumpara akoom cu reduceri semnificative. Bineinteles, oferta de gentie pentru latpop este extrem de variata, va puteti alege geanta care vi se potriveste din doar cateva clickuri. Cele mai mari reduceri le gasiti aici.

Tags: