Reduceri mari la carduri de memorie

carduri de memorieEste greu de imaginat ce ne-am face cu toate dispozitivele noastre atat de inteligente, de frumoase si de performante fara cardurile de memorie. Cu totii ne dorim nu doar sa traim clipa, ci si s-o „stocam”, indiferent ca ea inseamna o imagine panoramica, un fisier de documente importante sau primul zambet al nou-nascutului care tocmai a sosit in familie. Aici intervin carduri de memorie dintre cele mai redutabile si asa suntem siguri ca ceea ce am captat sau am realizat ca proiect ramane.

Vezi reducerile la carduri de memorie

Cardul de memorie Kingston microSDHC este ideal pentru fotografiile si clipurile video. Complet compatibil cu laptop-uri, camere video, tablete si alte dispozitive care accepta formate SDHC si SDXC, este capabil sa inregistreze video-uri HD (720p). In plus, Kingston ofera spatiu de stocare suficient pentru a raspunde cerintelor de memorie ale camerelor digitale de inalta performanta. Disponibile in capacitati de pana la 256GB, cardurile SD si SDHC pot stoca mii de fotografii de inalta rezolutie si toate clipurile preferate cu format video HD.

Un alt performer al domeniului este cardul de memorie Hama microSD, un kit starter practic pentru utilizarea cardurilor microSDHC pentru camere, smartphone-uri si PC-uri. Remarcabil la acest produs este faptul ca demonstreaza o mare mobilitate, permitand ca datele să fie scrise si sterse de câte ori este necesar.

Libertate si calitate ofera si cardul de memorie SanDisk Ultra microSDHC, special creat pentru capabilitati avansate foto si video. SanDisk Ultra microSDHC permite sa captezi, sa transporti si sa pastrezi toate momentele care conteaza. Beneficiaza de standardul de viteza Class 10, pentru a inregistrare video Full HD de inalta calitate, fara intreruperi. Cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC sunt ideale pentru dispozitivele performante echipate cu Android. Mai mult spatiu inseamna mai multe amintiri.