Reduceri de pana la 2.500 lei la televizoare Samsung Full HD si Ultra HD

Despre televizoarele Samsung am scris mai multe review-uri pe site. Sunt, pana la urma, cele mai bune si cautate solutii de catre cei care vor o noua experienta, dar si de catrei cei care au pretentii din ce in ce mai mari de la un asemenea produs. Noile game de televizoare Samsung ofera tot mai multa tehnologie, solutii care ne ofera nemijlocit posibilitatea de a accesa continuturi video online, dar si posibilitatea de a urmari productiile televizate la un standard extrem de inalt.

Ma bucura foarte mult faptul ca Samsung este un brand extrem de responsabil si orientat catre clienti si vine des in intampinarea celor care prefera acest brand cu promotii si reduceri de preturi la toate televizoarele Samsung aflate pe piata.

Astazi, de exemplu, eMAG are o promotie excelenta la televizoarele Samsung full HD si Ultra HD, reduceri de preturi ce ajung si pana la 2.500 de lei, asa cum este cazul televizorului Smart 3D LED Samsung 60H6200, 152 cm, Full HD – vezi aici pretul cu reducere. Dar nu este vorba doar de atat.

In promotie sunt zeci de modele de televizoare Samsung, de diagonale diferite, asa ca, in functie de ce aveti nevoie, cu siguranta va veti gasi noul televizor la un pret foarte bun. Campania se incheie pe 30 august, mai sunt doar cateva zile, asa ca ar trebui sa profitati de reduceri.

Vezi aici reducerile la televizoarele Samsung din promotie