Reducere mare la Apa de toaleta Individuel

Din 2003 incoace, Mont Blanc vinde cu enorm succes o serie de exceptie: Individuel. Apa de toaleta care poarta acest nume este efigia barbatului modern. Persoana care poarta apa de toaleta Individuel este perceputa ca, de pilda, seful inteligent si flexibil, dar ferm si profesionist. Asta datorita prezentei in aceasta apa de toaleta tipic masculina a unor esente ca rozmarinul sau lemnul de santal. Sau poate fi vorba despre un coleg agreabil, demn de incredere, gata sa-ti sara in ajutor, semnale pe care le transmit, prin apa de toaleta Individuel, iasomia, florile de portocal sau moscul.

Vezi aici pretul cu reducere

De ce sa nu te gandesti la sagalnicia si devotamentul fratelui tau mai mare cand percepi nuantele de mijloc ale acestei ape de toaleta – violeta si muscata? Sau la amintirea tariei de caracter a tatalui, cel care te asteapta mereu cu un sfat bun si o cana cu ceai fierbinte? Imediat iti vin in minte toate acestea din prezenta in apa de toaleta Individuel a miresmelor de patchouli sau ambra.

Un lucru este cert: acest mix de miresme confera barbatului care le poarta o aura speciala. Este demn si constient de sine, profesionist, punctual si serios, dar stie si sa fie amuzant, versatil, adaptabil. Este strainul acela fermecator care apare la o petrecere cu o esarfa limon, ca o declaratie de indrazneala combinata cu cea mai stilata tinuta casual. Este patronul din partea opusa a biroului, care te evalueaza obiectiv la un interviu de angajare, cantarind perfect calitatile pe care le ai in spatele CV-ului scris. Sau poate este amestecul de forta protectoare si delicatete uimitoare pe care le regasesti cu incantare in fiecare zi alaturi de barbatul pe care il iubesti. Apa de toaleta Individuel este toate acestea.

apa-de-toaleta-individuel