Reducere mare la apa de parfum London for Women

Burberry London for Women este însăşi Londra – gotica, majestuoasa, intimidanta daca nu esti la inaltimea ei. Se spune despre acest oras ca este cel mai bun loc in care poate trai un om in prezent. Aceasta este esenta pe care a incercat s-o concentreze Burberry.

In picatura de parfum care invaluie ca un vesmant este tandretea trandafirului englezesc, inegalabil, unic si subtil, străjuit de iasomie, tulburatoare, rafinata, ampla. Lemnul de santal din compozitia apei de parfum Burberry London for Women nu face decat sa trimita cu gandul la farmecul unui loc in care au fost incoronati cei mai faimosi regi ai istoriei, dand grandoare britanica pana si unei esarfe care „imprumuta” acest festival de arome.

Cumpara de aici cu reducere

Iar moscul, piesa de rezistenta a acestei combinatii unicat, se va contopi cu persoana ta, schimbandu-ti pana si tenul si mersul. Vei parea excentrica si misterioasa in acelasi timp, vei transmite energie, dar si standarde inalte, vei fi Big Ben si Tamisa deopotriva, inaccesibila celor marunti, prietena celor pretentiosi. Si toate acestea pentru ca apa de parfum Burberry London for Women este cel mai frumos oraş din lume la genul feminin.

Si pentru ca Londra este o chintesenta a tot ceea ce inseamna englezesc ca simbol, din continutul sticlei magice nu lipsesc trimiterile la inegalabilele campuri insulare, cu esentele de margarete si flori de lunca la loc de cinste. Nu este nevoie, asadar, sa-ti iei huse cu Podul Londrei si nici scrumiere cu steagul britanic. Alege ceva care sa fie „british” despre tine tot timpul: mireasma pielii tale, apa de parfum Burberry London for Women, 100 ml de stil englezesc.

apa-de-parfum-london-woman