Pyramis Elegant CO-BI34N, combina frigorifica incorporabila

Combina-frigorifica-incorporabila-Pyramis-Elegant-CO-BI34NGrupul Pyramis este de ceva vreme in centrul atentiei utilizatorilor care se afla in cautarea celor mai bune electrocasnice, in special pentru bucatarie. Pe langa chiuvete, hote, cuptoare cu microunde si masini de spalat, Pyramis se remarca si printr-o linie de combine frigorifice care au castigat aprecierea a milioane de consumatori.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Alimente in perfecta stare

Imbunatatirea continua a tehnologiilor face din combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N o adevarata inspiratie pentru orice bucatarie. Eleganta, cu desen fin, ultramodern, incapatoare pe cat este de zvelta, combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N are un consum redus de energie, aflandu-se in clasa de eficienta energetica A+. Piesa de rezistenta a oricarui spatiu, intrucat pe deasupra este si ergonomica, aceasta uzina care pastreaza alimentele in cele mai bune conditii usureaza viata de fiecare zi. De pilda, combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N este prevazuta cu functia SMART, mai exact senzori de temperatura exterioara care asigura reactia frigiderului la temperatura externa si o regleaza pe cea intrioara. Fii fara grija, asadar, oricare ar fi temperatura ambientala, alimentele sunt in perfecta stare cu combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N.

Placerea utilizarii

Oamenii au fost dintotdeauna preocupati de a raci alimentele, dar procesul a inceput cu adevarat in secolul XIX. In 1834 era construit primul sistem de racire si era lansat primul aparat de gheata. A mai fost nevoie de cateva decenii pana cand, in 1913, aparea primul frigider pentru acasa si alte cateva decenii pana cand piata producerii de frigidere incepea sa insemne comercializare pe scara largă. Cu atat mai remarcabile sunt standardele de eficienta la care poate lucra zvelta si silentioasa combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N, un as al mentinerii produselor alimentare in siguranta, o placere la utilizare si oferind maximum de confort la curatare.

Combina-frigorifica-incorporabila-Pyramis-Elegant-CO-BI34N-grafic

Inalta calitate

Combina-frigorifica-incorporabila-Pyramis-Elegant-CO-BI34N-leftCandva, inainte de anii 40 ai secolului trecut, alimentele congelate sau pur si simplu pastrarea lor in cele mai bune conditii de temperature erau un lux. Nici dupa razboiul mondial evolutia frigiderului nu a fost spectaculoasa, intrucat intrunirea unui numar de insusiri pentru aceste electrocasnice care sunt considerate produse de folosinta indelungata nu este lucru tocmai usor. Tocmai de aceea, felul in care combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N raspunde la cerintele momentului si la exigentele omului modern – materiale de inalta calitate, accesorii ergonomice, volum util, functii speciale – o face o vedeta a oricarei bucatarii.

Cumpara de aici cu reducere

Fiabilitate si siguranta

Tot mai eficiente incepand cu anii 1970-1980, frigiderele si combinele frigorifice au ramas totusi mult timp acele aparate greu de manevrat, de mutat, greu de curatat si mari consumatoare de energie. Lucrurile s-au schimbat mult si unul dintre cele mai bune exemple de fiabilitate este combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N. In primul rand face corp comun cu bucataria, apoi este incapatoare si bine gandita din perspectiva pozitionarii spatiilor de folosit. Mai departe, are

functia SUPER, care  asigura o congelare rapida a alimentelor proaspete, ceea ce inseamna ca toate calitatile lor nutritive sunt pastrate intacte. Aceasta functie scade automat temperatura la nivelul minim de functionare, iar dupa un interval de 54 de ore congelatorul revine automat la temperatura setata.

Cu o utilizare avansata, combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N beneficiaza si de un termostat electronic, care permite controlarea foarte usoara a temperaturii din interiorul frigiderului si a congelatorului prin simpla ajustare a termostatului electronic la unul dintre cele patru nivele de temperatura disponibile.

9.4 Total Score
Pyramis Elegant CO-BI34N - Inspiratie in bucatarie

Pentru cei care cauta o combina frigorifica incorporabila, Pyramis Elegant CO-BI34N poate fi solutia pe care o cauta. O combina frigorifica robusta, bine dotata tehnic, la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.5
Design
9.4
Pret
9.4