Promotii la parfumuri. Reduceri de pana la 75%

Orice femeie cocheta stie ca nu exista imagine completa sau tinuta impecabila in absenta picaturii de parfum. La fel de adevarat este faptul ca nu exista ocazie mai buna de a darui sau a primi un parfum decat sarbatorile. Pentru toate doamnele si domnisoarele, pentru toate gusturile si pretentiile, reducerile de sezon la parfumuri fac din aceste esente magnifice un dar binevenit.

Vezi aici reducerile la parfumuri

Poti alege apa de parfum Obsession Night, de la Calvin Klein, pentru iubita ta puternica, femeia frumoasa care te provoaca in fiecare zi, pentru a-i aduce aminte, prin notele acestui parfum, de seara de vara in care v-ati cunoscut. Pentru femeile „de esenta tare”, un parfum senzual vine de la maestrul parfumier Michel Almairac, care a imaginat pentru ele apa de parfum Chopard Casmir, care intruchipeaza farmecul si misterul orientului cu o aroma calda si bogata. De la Guess vine mireasma imbatabila a apei de toaleta Seductive, pentru femeia de la „varsta inocentei”, discreta, suava, mereu tanara, toate intruchipate in notele de vanilie, tamaie si casmir.

Apa de parfum Lanvin Oxygene este declaratia de independenta dinamica a femeii tinere si ambitioase, cea aflata mereu in competitie cu sine si cu ceilalti, imbinand elemente ca esentele rare de flori si de lemn, plus note de santal.

Mai sus in ierarhia luxului aromelor gasim J’adore, de la Christian Dior, mesaj de emotii profunde, de rafinament desavarsit in compozitia cu trandafir, orhidee si mandarina. Iar pentru o seara pe covorul rosu sau pur si simplu in compania iubirii intr-un tete-a-tete rafinat, un strop de apa de parfum Cinema de la Yves Saint Laurent te va transforma intr-un pisc al farmecului delicat, discret stralucitor doar pentru cunoscatori.

Daca parfumurile de mai sus nu te-au convins, ei bine trebuie sa afli ca multe parfumuri se gasesc cu pret redus si la eMAG. Foloseste linkul de mai jos si vei descoperi game si reduceri la parfumuri pentru femei si barbati. Pentru ca meriti!

Promotii la parfumuri de la eMAG