Promotii la mese de calcat si huse

mese de calcatCu totii ne-am vazut mamele si bunicile calcand pe mesele din bucatarie sau din sufragerie (mai rar, ca erau din mobila lucioasa…). Femeile de o anumita varsta isi amintesc, cu siguranta, ca trebuiau sa calce in zilele in care nu gateau, ca sa nu umple rufele de miros si ca trebuiau oricum sa se „strecoare” cu calcatul intre orele de masa. In fine, din fericire acele vremuri au trecut, iar masa de calcat a devenit ceva la fel de obisnuit ca fierul de calcat pe care il deserveste.

Vezi aici promotiile oferite de eMAG

Orice masa de calcat trebuie sa aiba anumite insusiri obligatorii pentru a fi ceea ce trebuie. In aceasta categorie intra cu siguranta masa de calcat Vileda Smart, confortabila, cu dimensiuni de 114×34 cm, care vine intr-un pachet promotional cu Husa Vileda Park&Go. Ce obtii in pretul excelent al acestei promotii? O masa de calcat foarte stabila pe orice suprafata, cu sistem de reglare a inaltimii pana la 95 cm, suport pentru fierul de calcat, ca sa nu mai ai grija lui cand trebuie sa impaturesti rufele. Husa Park&Go Vileda este pe masura calitatilor mesei, din bumbac, prevazuta cu o zona metalica unde fierul de calcat poate sta mai mult. Sistemul inovator de fixare a husei asigura aderenta maxima la masa de calcat, iar marimea este universala.

Mese de calcat ieftine

Daca ai husa si vrei doar masa de calcat, poti alege Kring Palm, cu priza electrica, cu blat din plasa metalica cu suport pentru fierul de calcat prevazut cu protectie antialunecare. Are cadru extrem de stabil si robust si capace anti-alunecare. Este destinata utilizarii intensive, are blat din plasa metalica perforat special pentru trecerea aburilor, suport pentru fierul de calcat, priza electrica incorporata, antena si manecar. Sa tot calci! Daca ai masa si vrei doar husa, nu ezita: husa aluminizata pentru masa de calcat este realizata din aluminiu foarte rezistent si permite calcarea hainelor pe ambele parti in acelasi timp. Perfect!

Iar daca nu rezisti in fata obiectelor din lemn, ai la indemana masa de calcat cu cadru de lemn masiv rasinos, cu un finisaj natur de toata frumusetea, cu nimic mai prejos decat suratele ei metalice ca utilizare si cu detalii care usureaza calcarea rufelor.

Mese de calcat si huse la cele mai bune preturi