Forta si rafinament la un pret excelent – Laptop Lenovo Ideapad G5070

„La Lenovo, impartasim o dorinta comuna de a atinge excelenta. Indiferent ca lucram pentru a fi la dispozitia clientilor, ca funcionam ca o echipa sau ca venim in sprijinul comunitatii, construim o companie cu profil unic, care sa poata fi capabila de a livra produse fara egal”, sustin reprezentantii Lenovo.

Laptop-Lenovo-Ideapad-G5070-rightUnul dintre argumentele acestei conceptii este laptopul Lenovo Ideapad G5070. Designul de exceptie este marcat de un ecran generos, de de 15.6 inch, cu rezolutie HD, care reda imagini de o claritate fara egal, cu detalii precise si in culori vii, stralucitoare. Este portabilul puternic pe care l-ati asteptat dintotdeauna, elegant, rafinat, plin de stil, de o portabilitate remarcabila, intrucat cantareste doar 2,3 kg si are o grosime de numai 25 mm.

Vezi akoom pretul cu reducere

Suprafata este atractiva, aspectul este placut, dand impresia de robustete, dar si de rafinament, portabilul fiind stabil si echilibrat estetic si functional. In acelasi timp, laptopul Lenovo Ideapad G5070 este un dispozitiv plin de forta. Procesorul Intel iCore i5-4210U 1.70GHz, Haswell, de ultima generatie, asigura eficienta si viteza maxima in realizarea sarcinilor, iar sunetul redat de laptopul Lenovo Ideapad G5070 este amplu, profund, fara distorsiuni. Aceste insusiri sunt datorate difuzoarelor stereo cu tehnologia Dolby Advance Audio.

Ideapad G5070, un laptop excelent si pentru business, dar si pentru acasa

Companion impecabil in orice imprejurare, laptopul Lenovo Ideapad G5070 sustine la fel de bine o videoconferinta sau joaca alaturi de utilizator pentru a-l face un campion, asta si multumita redutabilei tastaturi Accutype. Raspunsul acesteia la solicitare este excelent, tastele asigurand efort minim cu rezultate maxime. Utilizatorul se poate baza linistit pe memoria RAM consistenta, de 4 GB, care asigura un multitasking pe masura asteptarilor. Pe cat de eficient, pe atat de ergonomic, laptopul Lenovo Ideapad G5070 are o semnificativa autonomie, ceea ce il face partener redutabil pentru activitatile de fiecare zi, indiferent de natura sau de complexitatea lor. In plus, ruleaza aproape fara zgomot, economiseste energie si nu se supraincalzeste.

La un asa laptop parca si filmele sunt mai frumoase…

Laptop-Lenovo-Ideapad-G5070-leftPentru momentele de relaxare in compania unui film, laptopul Lenovo Ideapad G5070 vine cu o redare spectaculoasa, in detaliu, care face vizionarea o placere. Standardele de lucru inseamna raspuns prompt, spatiu amplu de stocare, viteza de reactie. Acestea sunt vizibile mai ales atunci cand vine vorba despre conectivitate si comunicare. Receptia se prezinta la niveluri excelente chiar si prin trei pereti.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Laptopul Lenovo Ideapad G5070 vine cu doi ani garantie, ceea ce atesta faptul ca producatorul stie foarte bine ca a inglobat in acest portabil tehnologie care poate raspunde in conditii optime pretentiilor celor mai inalte si este accesibil la un pret foarte bun.

Vezi mai jos ultimele noastre review-uri la laptopuri:

9.5 Total Score
Un laptop cu un raport calitate/pret excelent

Laptopul Lenovo Ideapad G5070 este alegerea cea mai buna pentru cei care vor calitate si productivitate. Dotat cu un procesor Intel Core i5 toate taskurile vor fi executate cu rapiditate si acuratete. Noua ne-a placut. In plus are ai un pret excelent.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.7